reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
A ja nabawiłam się wysypki na nogach..dostałam ją po świętach potem zaczęła mi przechodzić a teraz ostatnio znowu się pojawiła... i teraz już wiem od czego...hehe przedawkowałam pomarańcze.:-D:-D.. no i zaprzestałam ich jeść...a są taaakie słodkie:rofl2:

Jostyna a spróbuj poprostu zanim je obierzesz zanurzyć we wrzątku na kilka sekud, a najlepiej jeszcze wcześniej wyszorować :-)

a ja dzisiaj po nieprzespanej nocy... Od 2.30 do 7.00 miałam skurcze co godzinę, 40 minut. Od 4 z minutami zaczęły się co 20 minut więc szczęśliwa, że to już, spakowałam Zuzię, poszłam pod prysznic i co? i od 7 cisza... No normalnie zwątpić można...

Natalunia, trudno wyczuć czy to już czy to nie już..
Asiuk, Niki, jako że zbliża się czas tortury (noc), życzę dużo spokoju i błogiego póki co, snu:tak:. Sobie też hehe.

zachcianki: 5 x kurczakburger poprosze i mala bardzo zima coca cola bo OSZALEJE:wściekła/y:
czemu Mc donaldow nie robia pod szpitalem?
w akcie desperacji bylabym gotowa wkroczyc tam w kapciach i pizamie :D

reklama
U mnie cisza - zero skurczyków, zero bóli jak na @, zero czegokolwiek. Tylko mam obrzydzenie do jedzenia i po zjedzeniu jajka jest mi niedobrze... Na samą myśl o jedzeniu jest mi niedobrze. Mam nadzieję, że mi to minie, bo chce mi się jeść, a jedyne co mi "wchodzi" to czekolada :zawstydzona/y: ale tym się raczej nie najem...

Do góry