reklama
z tym "oczyszczaniem" to ja miałam akcję dwa dni temu i też nadal w dwupaku. Chociaż na przemianę materii nei narzekam, bo normalnie wizytuję kibelek w celu nr 2 tak 3, 4 razy dziennie. Ale dwa dni temu to była jakaś, że tak ujmę "rzadka" masakra.
Ale to chyba z czegoś świątecznego. Chociaż małżonek rewolucji nie miał.
No a wtedy miałam też spadek formy psychiczno-fizycznej i czułam napięcie wewnętrzne, więc try migi torba była spakowana
Ale już spokojniej jest.
Ale to chyba z czegoś świątecznego. Chociaż małżonek rewolucji nie miał.
No a wtedy miałam też spadek formy psychiczno-fizycznej i czułam napięcie wewnętrzne, więc try migi torba była spakowana
Ale już spokojniej jest.
pati...
Fanka BB :)
Goska ja mialam dokladnie tak samo jakies trzy dni temu, tez myslalam, ze to poswiateczna masakra, ale wszystko mi mowilo, ze to moze zbliza sie porod..... Ale cofnelo sie
pati...
Anielka sama sie boje na niego patrzec, to juz tak blisko...... Tak chcialam juz, a teraz zaczelam sie bac porodu...... Mala jest duza, moja dwojke chudzinkow wuplulam jedno w ciagu 15min a drugie wciagu 20 min od partych, ale teraz moze nie byc tak latwo...... Cala ciaza byla inna, trudniejsza, brzuch wiekszy i jakos mam wrazenie, ze pekne jak ja bede chciala wypchnac na swiat..... Tak sie boje, ze chyba mi sie wszystko cofnelo.....
anielkaaa będziesz moim miernikiem, bo ja Jakuba tez urodziłam w 42 tygodniu, więc porównam jak to wyjdzie u Ciebie drugi raz, bo jestes do przodu ode mnie 3 tyg. Byłabym szczęśliwa gdybym chociaz do tego 39 tyg dotrwała.
nice-girl
hej
ja odczuwam ból miedzy wargą, a pachwiną. zwlaszcza kiedy chce wstac lprawa nogą ub stanac na jednej (prawej noodze). przy przewracaniu sie z boku na bok w lozku i podnoszeniu sie takze. strasznie mi to dokucza czy macie podobne problemy?
Ja mam identyczny ból - to dziecko uciska. Założę się że Twój maluch jest ułożony po prawej stronie? Bo ja też mam właśnie po prawej ten ból, a mała ma z prawej strony tułów. Synek w I ciąży był ulożony lewostronnie i identyczny ból miałam po lewej stronie. Ja jak się przewracam w łóżku z prawego boku na lewy to mąż mi tą prawą nogą podnosi do góry, bo ja nie jestem w stanie, tak to strasznie boli.
Karolcia - na zgagę najlepiej pomaga Rennie - można w ciąży brać. A mleka to ja nie polecam,bo ono pomaga chwilowo. Jak zjesz na kolację to zgaga przejdzie, ale potem w środku nocy taka złapie, że spać nie można. Bo mleko jest zasadowe, ale też ciężkostrawne i najpierw pomaga, ale po czasie wzmaga dolegliwość.
Anielkaa - też tak mam. Ciągle miałam zaparcia, a od 3 dni 2-3 razy dziennie biegam. A normalnie to tak z raz na 3 dni było.
Pati - suwaczek rzeczywiście imponujący. Oby poród nie był taki straszny jak się spodziewasz. A ile mała waży wg usg?
reklama
Podziel się: