Anastazja - przyjęłabym taką możliwość gdyby nie dwie drobnostki: Po pierwsze wyszliśmy z nią tuż przed wyjściem z domu na wigilię. Po drugie, oprócz kuwety na dywanie rozwaliła po mieszkaniu całą zawartość swojej miski (a był to jej pierwszy posiłek tego dnia i był "lepszy", zeby nie było jej smutno, że zostaje sama).
reklama
Alice_1
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie czasem taki ból po bokach na dole jakby Wam nożem ktoś w środku rozcinał? Mi się takie cosik przytrafia i nie wiem, czy to do skurczy też zaliczyć.
nice-girl
Dziewczyny a macie czasem taki ból po bokach na dole jakby Wam nożem ktoś w środku rozcinał? Mi się takie cosik przytrafia i nie wiem, czy to do skurczy też zaliczyć.
Ja takie coś mam - zwłaszcza jak się próbuję w nocy przekręcić z 1 boku na drugi, albo wstać do kibelka - masakra. Mi się wydaje że to więzadła macicy naciągnięte do maksimum wytrzymałości albo po prostu ich skurcz.
Kasia_ZG
Bakaalia - łącze się z Tobą w bólu, poszłam "spać" o 5.20 co chwile siku, jakoś strasznie ciepło mi było,później K miał telefony od klientów no i wstałam jakoś po 7.20 no i tyle spałam (rekord)
Teraz zrobiłam sobie śniadanko, zjadłam i czekam aż mnie sen weźmie.
Ja się zastanawiam czy to nie przez to ze to końcówka ciąży i nasze organizmu robią się bardziej czujne ???
Teraz zrobiłam sobie śniadanko, zjadłam i czekam aż mnie sen weźmie.
Ja się zastanawiam czy to nie przez to ze to końcówka ciąży i nasze organizmu robią się bardziej czujne ???
nice-girl
Alice ten ból to mój chleb powszedni..
Dzisiejsza noc była tragiczna.. jak zasnąć nie mogłam, to potem mi gorąco strasznie było, siku się chciało.. nie wiem o co chodzi w ogóle przez to ani ja się nie wyspałam, ani P.
U mnie dokładnie tak samo dziś było... Nie mogłam spać, bolała mnie strasznie miednica i barki od tego ciągłego leżenia na bokach. Męża około 3 zmolestowałam żeby mi masaż zrobił Też mi było za gorąco i leżałam w koszulce na ramionka przy otwartym balkonie w sypialni - jakieś pół godziny... Masakra. Do tego byłam wkurzona na wszystkich i wszystko prze to że nie mogłam spać.
reklama
Anastazzja
Strzyga a może jej smutno było?
Podziel się: