reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
to tak jak ja, albo mam i nie wiem albo nie mam wcale :-)
wczoraj na KTG nic się nie działo, czasem rzeczywiście co mnie boli na dole, ale tłumaczę sobie, że rozchodzą mi się kości i że może mała naciska, więc ja skurczom mówię NIE!!!

cholercia chyba znowu mnie obrzydzenie na mięso wzięło jak na początku ciąży... :/ zrobiłam żeberka z frytkami.. to jak tylko ugryzłam kawałek mięsa to wyplułam :/ ... zjadłam same frytki :| :/

Fazer smaka straciłaś. Ja przez całą ciążę coli nie piłam i dziś jak poszłam na spacer to taką małą puszkę kupiłam, że niby chcica mnie wzięła. Napiłam się dwa łyki i ble nie idzie mi. Smaka nie mam.

Fazer aa też tak mam;/ nie mogę nawet kroić mięsa, bo czuje zapach i ble. Do tego każdy zapach mi zaczął przeszkadzać, wchodzę do łazienki i proszek mi śmierdzi. Jak z początków ciąży:-)

Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie, odczuwacie kłucie podczas chodzenia w okolicy spojenia łonowego? Czasami tak mocno mnie chwyci, że nie dam rady zrobić kroku. Takie coś miałam w pierwszej ciąży, ale nie aż tak często. Lekarz uważa, że to normalne, ale momentami naprawdę ciężko z tym wytrzymać, szczególnie kiedy w trakcie spaceru, albo wchodzenia po schodach kłucie się nasila.

reklama
Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie, odczuwacie kłucie podczas chodzenia w okolicy spojenia łonowego? Czasami tak mocno mnie chwyci, że nie dam rady zrobić kroku. Takie coś miałam w pierwszej ciąży, ale nie aż tak często. Lekarz uważa, że to normalne, ale momentami naprawdę ciężko z tym wytrzymać, szczególnie kiedy w trakcie spaceru, albo wchodzenia po schodach kłucie się nasila.

Ja czuję takie kłucie i nie tylko w spojeniu. Dzisiaj kuje mnie cała miednica i mam wrażenie, jakby ktoś mi zastrzyki pchał,wrr;/

Do góry