reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Alka- no to ok. To ogranicz sól i poleż sobie z nogami w górze. mi przy obrzękach kazali się powylegiwać- po dniu i nocy leżenia spadło mi 2 kg wtedy- byłam w ciężkim szoku

reklama
Powiedzcie mi jakie dawki Luteiny -dopochwowej -brałyście (te co brały/biorą;-))?????
Ja mam 3 razy po2 tabl brac:szok:

Ostatnia edycja:
ja brałam do poprzedniego tygodnia 2x2 tabl. dopochwowe, ze względu na skurcze i skracającą się szyjkę, na ostatniej wizycie już szyjka była bez zmian w porównaniu do poprzedniej wizyty, więc mam już odstawione, za to mam zapalenie i biorę globulki Macmiror, na szczęście dziś już ostatnia

laski potrzebuje rady :)
boli mnie brzuszek juz 5 tygodni. lekarka przepisala no-spe forte i luteine. a od piatku mam wodnista wydzieline. bezzapachowa. saczy sie rano jak wstaje z lozka i troche przez caly dzien. jechac do szpitala po porade czy panikuje?

reklama
Do góry