reklama
Powiedzcie mi jakie dawki Luteiny brałyście (te co brały/biorą;-))?????
Ja mam 3 razy po2 tabl brac
ja brałam na początku ciąży 2x1 ale te dopochwowe.
tiramisu1976
Fanka BB :)
ja też do końca 30 tygodnia ciąży...ja brałam na początku ciąży 2x1 ale te dopochwowe.
Anastazzja
Tiramisu..tak patrzę na Twój suwaczek i marzę, żeby mój też był już na podobnym stopniu zaawansowania
iga73
ja brałam do poprzedniego tygodnia 2x2 tabl. dopochwowe, ze względu na skurcze i skracającą się szyjkę, na ostatniej wizycie już szyjka była bez zmian w porównaniu do poprzedniej wizyty, więc mam już odstawione, za to mam zapalenie i biorę globulki Macmiror, na szczęście dziś już ostatnia
tiramisu1976
Tiramisu..tak patrzę na Twój suwaczek i marzę, żeby mój też był już na podobnym stopniu zaawansowania
jeszcze niecałe 5 tygodni i będzie...
a tak a propo to mój synek urodził się w 38 tygodniu ciąży ale Karolinka mogłaby doczekać do stycznia:-)
Emmm
laski potrzebuje rady
boli mnie brzuszek juz 5 tygodni. lekarka przepisala no-spe forte i luteine. a od piatku mam wodnista wydzieline. bezzapachowa. saczy sie rano jak wstaje z lozka i troche przez caly dzien. jechac do szpitala po porade czy panikuje?
boli mnie brzuszek juz 5 tygodni. lekarka przepisala no-spe forte i luteine. a od piatku mam wodnista wydzieline. bezzapachowa. saczy sie rano jak wstaje z lozka i troche przez caly dzien. jechac do szpitala po porade czy panikuje?
reklama
Podziel się: