reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Kasia_ZG jesli to wirusówka to spróbuj OSCILLOCOCCINUM firmy Boiron normalnie w każdej aptece kupisz (homeopatia ale mi pomaga zawsze:szok:). teraz w ciazy miałam klasyczna grypę to w 2 dni przeszło a brałam tylko to i 1 tabletkę apapu bo już bólów mięśniowo-stawowych nie wytrzymywałam. I faktycznie spróbuj ten *spam* jak piszą dziewczyny, albo Drosetux syropek. Możesz spokojnie czosnek wcinać, jesli lubisz. Miód, cytryna.

reklama
Wy macie przynajmniej "powody" do płakania...ja ostatnio siedzę i gadam z P. i łzy w oczach....on przerażony.."co jest?", a ja ze stoickim spokojem "nie wiem"...on w śmiech ( i to był błąd), bo zaczęłam strasznie beczeć, że się ze mnie śmieje i wpadłam w taką histerię, że uspokoić się nie mogłam....
No to rzeczywiście bijesz Nas chyba na głowę, nie żebym się śmiała:-).

Anastazja mam tak samo, to jest najgorsze.. że nie można tego opanować jak już się zacznie tak ryczeć.
Mój P. tak samo się śmieje i przytula..

Asiuk - nie mam pojęcia co to wiem tylko że zaraz mi pękną żebra i brzuch boli :-( czekam na *spam*, piję herbatę z malinami i leżę przykryta po same uszy. Żadna przyjemność mieć kaszel w tak wysokiej ciąży, bo uczucie jakby mi zaraz brzuch miał peknąć i mała miała wylecieć.

Kasia mam nadzieję że to nie herbata z liści malin :szok:!!!!!!!!!! Tego nie wolno w ciązy:angry: wywołuje (i ) przyspiesza poród!!!!!!!!!!!! (Nie jestem pewna co do owoców malin, ale zliści czy mieszanka broń Cię- wypluj to:-D)

asiuk czyli herbat malinowych nie wolno pić? :szok:
Można:).Pamiętam jak na początku ciąży wpadłam w panikę, jak kupiłam sok z malin i lipy z herbapolu, jak mnie pierwsze przeziębienie wzięło i przeczytałam że nie WOLNO malin. A lekarz mi napisał krótko-"Sok z malin - można pić".A herbatkę z malin piję przez całą ciążę- tą z sagi, jakąś z biedronki i jest oki:).O liściach z malin słyszałam, ale nie znalazłam ich w składzie moich herbatek.

reklama
Do góry