reklama
niki222
Fanka BB :)
Ja nawet jak w aptece chciałam coś na biegunkę, to mi pani powiedziała, że tylko to mogę.I mój GIN potwierdził. Więc jak mnie "coś" męczy, smecta:-).
Kasia_ZG
Dziewczyny a ja dzisiaj bym zjadła "konia z kopytami" matko ciągle mi się chce jeść to chyba z tej tęsknoty
Zjadłam dzisiaj dwie kanapki z wędliną i rzodkiewką, dwa talerze zupki jarzynowej, 5 pierogów, jogurta, paczkę draży kokosowych, jabłko i jestem głodna jak wilk... idę zajrzeć do lodówki hi hi
Zjadłam dzisiaj dwie kanapki z wędliną i rzodkiewką, dwa talerze zupki jarzynowej, 5 pierogów, jogurta, paczkę draży kokosowych, jabłko i jestem głodna jak wilk... idę zajrzeć do lodówki hi hi
fazerkamm
Kasia przeczytałam o tych kanapkach i muszę się podnieść z kanapy o tej porze staram się już nie jeść.. ale... muszę iść zrobić herbatkę z kanapeczkami... zgłodniałam
Anastazzja
ejjj...mi też ochoty na jedzenie narobiłyście....ale ja kurcze mam ochotę na ziemniaczki, sosik, suróweczkę i paluszki rybne
reklama
Kasia_ZG
Anastazjaa - dobre zestawienie :-) ja muszę się najeśc przed Kuchennymi rewolucjami bo Geslerowa zawsze mi smaka narobi :-) dzisiaj bedzie odcinek na który długo czekałam ten z komornikiem, mam nadzieję że będzie ciekawie :-)
Ja jem o każdej porze jakbyście mnie czasem zobaczyły to byście padły, nie ważne czy to 15.00 czy 23.00 jem to na co mam ochotę i póki co przytyłam 6,8 kg nie wiem jak to robię naprawdę :-)
Ja jem o każdej porze jakbyście mnie czasem zobaczyły to byście padły, nie ważne czy to 15.00 czy 23.00 jem to na co mam ochotę i póki co przytyłam 6,8 kg nie wiem jak to robię naprawdę :-)
Podziel się: