reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Kochane moje ! Macie jakieś sposoby żeby biegunkę uspokoić?:baffled: Bo mi się nie wiem czemu zaczęła rewolucja w żołądku. wrr

wiesz co ostatnio tez mialam biegunke i pilam mietowa herbate i odnosze wrazenie, ze mieta pogorszyla biegunke, wiec bylam na wodzie, ryzu, keiku ryzowym i chrupkach ryzowych, z rana juz sie wszystko unormowalo

Liv ty bardziej obeznana jesteś, ale to nie jakiś symptom zbliżającego sie porodu?:D:D bo takie rzeczy też wyczytałam. Póki co brzuch, ani żołądek nie boli.

jak bedziesz myslec ze to objaw porodowy to ciagle biegunke bedziesz miec ze stresu;-)
po prostu przeanalizuj co ostatnio jadlas i wyjdzie czemu biegunke dostalas ja np wypilam litr kefiru i zjadlam pol kilo rodzynek zoladek i brzuch tez mnie nie bolal;-)

u niektorych biegunka przed porodem pojawia sie na kilka tygodni przed porodem u innych podczas porodu. Ja przed ostatnim porodem nie mialam biegunki tylko mega zaparcie;-)

nie sadze bys miala zaraz rodzic, sa jeszcze inne objawy przedporodowe Justys i bardziej na te inne powinnas zwracac uwage a nie jednodniowy epizod biegunkowy:tak:

To już po prostu paranoja jakaś:dry: od kiedy zaczął się 30 tydzień to zaczęłam świrować. Ale postanowiłam zmienić nastawienie;-)

JustYs- ja ani razu chyba nie miałam zatwardzenia:), a to ponoć częstsze niż biegunka.Za to biegunki raczej często:-).Jak już mnie łapie na maksa, to biorę smecte:-D.I mi pomaga.I lekarz też pozwolił.Może spróbuj.

reklama
Justyś - kobitko koniecznie zmień nastawienie bo ześwirujesz nam tu zaraz :angry: gdzie poród! do porodu to Ty masz jeszcze czas, nie myśl tak sceptycznie bo odpowiednie nastawienie psychiczne to podstawa. Przytul kota a wszystkie troski i zmartwienia się ulotnią ;-) Trzymaj się i głowa do góry.

Do góry