ja ostatnio posmakowalam w herbatach o smaku grzanego wina:Delikatesy Piotr i Paweł : Supermarket Internetowy Warszawa : Herbata Loyd Tea Grzaniec Śliwkowy polecam
reklama
niki222
Fanka BB :)
JustYs- jak ja uwielbiam białą czekoladę,szczególnie z chrupkami.Pamiętam jak lata temu tata mi w Niemczech kupował.Hmmm ale się rozmarzyłam.
myszka2607
Mnie się marzy czerwone winko
Podpisuję się:-)
Co do mojej wysypki- to mozna masc ze sterydami stosowac Mam nadzieje ze zadnej z Was sie nie przydarzy bo swedzi diabelsko ale trudno jakos sie przemecze
A jesli chodzi o alkohol to jakos nie istnieje dla mnie ten problem. Natomiast marze o tym ze jak juz urodze i odkarmie zamkne sie szczelnie i zapale sobie jednego malboraska z pyszna kawusia. W błogiej ciszy i spokoju. Jednego, ktory czeka sprzed ciazy dzielnie przez caly ten czas Tak sobie marzę
A jesli chodzi o alkohol to jakos nie istnieje dla mnie ten problem. Natomiast marze o tym ze jak juz urodze i odkarmie zamkne sie szczelnie i zapale sobie jednego malboraska z pyszna kawusia. W błogiej ciszy i spokoju. Jednego, ktory czeka sprzed ciazy dzielnie przez caly ten czas Tak sobie marzę
fazerkamm
mój tato też mi przywoził taką białą z chrupkami z Niemczech mniaamPamiętam jak lata temu tata mi w Niemczech kupował.Hmmm ale się rozmarzyłam.
a ja nie wytrzymałam.. tak mnie wzięło na chałwę i pop-corn że musiałam to mieć... akurat jechaliśmy do marketu bo znajoma zadzwoniła żebym pojechała pampersy sobie kupić bo tanio.. no i chałwa zjedzona a teraz zajadam się pop-cornem
niki222
Ja akurat chałwy nie lubię, ale ta biała z chrupkami-pychamój tato też mi przywoził taką białą z chrupkami z Niemczech mniaam
a ja nie wytrzymałam.. tak mnie wzięło na chałwę i pop-corn że musiałam to mieć... akurat jechaliśmy do marketu bo znajoma zadzwoniła żebym pojechała pampersy sobie kupić bo tanio.. no i chałwa zjedzona a teraz zajadam się pop-cornem
reklama
Karolcia1983
Hmmm białej z chrupkami niejadłam ale marzy mi się biała bambola dmuchana :-)
Podziel się: