reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Maryś haha otóż to :-D ze znajomą (która też w ciąży) stwierdziłyśmy że jak w końcu będziemy mogły się napić piwka to pewnie po pół szklanki będziemy upite haha ;-)

reklama
W zeszłym tygodniu baaardzo chciało mi się malibu (stoi w barku) w końcu kupiłam w Yves rocher miniaturowy, żel pod przysznic i mleczko o zapachu kokosowym POMOGŁO!!! Niestety balsamów o zapachu wina ani piwa nie mają:-p
Dodam tylko, że B. chciał mnie zjeść:-)

Jak juz wczesniej pisalam, mam problem, ze mi macica uciska na noge i czasem nie moge normalnie chodzic i wczoraj pokrecilam biodrami na pilce- wiecie-takiej duzej, mieciutkiej do cwiczen :p Wstalam dzis jak nowonarodzona, nic nie bolalo. chyba musze regularnie cwiczyc na pilce-polecam

Asteria Też miałam tak obfitą wydzielinę tydzień temu i jak poszłam do lekarza, to zbadał mnie, zmierzył poziom ph śluzu i wszystko przebiega prawidłowo;-)
A ja dzisiaj miałam ciężką noc, nie dość, że ciągnie mnie brzuch, mam wrażenie, że czuję każdy jajnik, do tego skurcz łydki mnie wziął (pierwszy raz w ciąży) i nie wiedziałam czy się podnieść i nogę rozmasować, czy za brzuch sie trzymać z bólu.ehhh.

mi też chce się piwa i wina, czasem łyk piwa ukradnę M. ze szklanki, taki tylko żeby zmoczyć usta, a wino próbuję jak sommelier, czyli malutki łyk, przepłukanie ust, potrzymanie na języku i wyplucie

ja mam podobnie z winem, piwkiem i akloholem. Wczoraj jak byłam u znajomych to mąż przyjaciółki zapytał czeg się napije a ja: hmmm może być mohito albo winko :-D

wiadomo kiedy nie można to bardziej się chce, hehe. No ale za rok sobie odbije.

Ja od początku ciąży myślałam o piwie:-) Czasem wąchałam tylko jak mój D. pił. Ale pomału mi przeszło, starałam się nie myśleć o tym. Z jednej strony to dziwne, bo w sumie lubiłam piwo, ale nie żeby aż tak myśleć o wypiciu:-)

reklama
Mi ostatnio zapachniało jak mój tata robił sobie grzane piwko, takie z goździkami i soczkiem malinowym, pychotka, no ale wiadomo, powąchałam sobie i tyle, na pocieszenie wypiłam kakao:)

Do góry