reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Dopisuję się, że u mnie też od jakiegoś czasu pojawia się ciągnięcie.Widać takie uroki, a u mnie jeszcze od wczoraj pojawił się lekki ból podbrzusza, więc no-spa poszła w ruch. A poza tym drętwieje mi prawa noga-więc maleństwo chyba na nerw naciska. Zauważyłam u siebie pewną powtarzalność i ciekawa jestem czy Wy też tak macie- w czasie, kiedy normalnie powinnam mieć okres-czyli na początku miesiąca przeważnie- boli mnie brzuch jakbym miała mieć miesiączkę.Czy macie coś podobnego?

reklama
tez mam problemy z przewracaniem sie z boku na bok, ale to wina tych dodatkowych 15kg:crazy: A brzuch mnie wogole nie boli i nic nie "ciagnie" i siary tez nie mam. Wogole mam bezobjawowa ciaze po za skurczami lydek ;)

mnie też ciągnie jak mam się przekręcić.. ogólnie zmiana jakiejkolwiek pozycji to dla mnie udręka... :/ a co do bolącego brzucha tak jak to opisała niki to też tak mam :)

Ja też jak się przekręcam w nocy to muszę iśc siku :)
A zanim się zwleke z łóżka to mija bo mnie ciągnie i boli i cierpię.

Czyli wszystkie tak mamy i jest to normalka.

i mnie dopadają dolegliwości późno ciążowe :)))
brzuch ciągnie jak leże. zanim sie poderwę na nogi to muszę trochę posiedzieć.
ale przewracać sie mogę spokojnie, za to biodra mnie bolą. i nie mogę na jednym boku dłużej leżeć. i boli mnie spojenie łonowe. nie mogę siedzieć na twardym np na podłodze czy na taborecie.

A po porodzie będziemy jeszcze biedniejsze, tylko, że nikt nie będzie się użalał nad nami a raczej nad maluszkiem:tak:

Musimy złożyć uroczystą przysięgę, że nas BABY BLUES nie dopadnie bo założymy grupę wsparcia:-)

reklama
Do góry