reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry gin. w Lublinie?

A ja polecam doktora Włodzimierza Kozickiego. Pracuje w Szpitalu i Poliklinice na Jaczewskiego oraz w Multimedzie na ul.Kaprysowej. Bardzo dobry specjalista. Prowadził moją ciążę i ani razu sie na nim nie zawiodłam :laugh:

reklama
A czy ktoś może coś powiedzieć o dr Ziaja z Kraśnickich? Muszę zmienić lekarza i zastanawiam sie czy nie pójść do niego... Proszę o pomoc

Co do Kraśnickich to własnie jestem na etapie poszukiwania dobrego lekarza. Mojego męża ciocia jest tam pielęgniarka i informacja z pierwszej ręki to na pewno można się wybrać do dr Mazurka i Czuczwar. Chyba dobrze pamiętam. Jestem umówiona na piątek na wizytę więc zdam relacje.

A czy ktos moze mi polecić lekarza i połozna ze Staszica?

Jeśli chodzi o położną to polecam panią Teresę Chmiel. Super babka:) A co do lekarzy... nie znam osobiście - poza porodami - ale moja koleżanka chwaliła sobie doktora Stebłowskiego, zaś moja bratowa już od kilku lat jest zadowolona pacjentka profesora Kotarskiego. Leczyła się u niego- przez 6 lat nie mogła zajść w ciążę, dziś jest mamą dwójki rozbrykanych dzieci:)

Witam. Co do lekarzy na Staszica to próbowałam tam się zapisać, poszłam na pierwszą wizytę i usłyszałam że jest to klinika specjalistyczna i jak się nic z ciążą złego nie dzieje to oni sie raczej nie zajmują. Oczywiście jak bardzo chcę to oni mnie przyjmą ale wszytkie badania łącznie z usg będę musiała sobie robić prywatnie. No to ja dziękuję za taką łachę. W końcu zdecydowałam się na Panią doktor z przychodni na Mełgiewskiej, usg robią na miejscu i bez łaski. Zobaczymy jak się będzie dalej współpraca układać, najwyżej znajdę lekarza prywatnie. Pozdrawiam wszystkie przeszłe mamusie ;-)

Moj lekarz wlasnie pacuje na Staszica.Chodze do prof Kwasniewskiej, oczywiscie chodze prywatnie ale nie narzekam.Pani prof jest bardzo milal i konkretna osoba:-)

Ja mam zamiar rodzic na Kraśnickiej u doktor Kasi Karwasik Kajszczarek bardzo sympatyczna i rzeczowa ginekolog przyjmuje państwowo na jutrzenki w gemini.

polecam dr haratym -maj z lubartowskiej, w IMW tez przyjmuje i na mełgiewskiej chyba..prowadzila moją bardzo zagrozoną ciąze:))

reklama
Do góry