Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam dr Dymanowska-DyjakHej,
Szukam jakiegoś dobrego ginekologa z Lublina specjalizującego się w badaniach USG (genetycznych). Możecie polecić mi kogoś z tego zakresu?
Polecam dr Swatowskiego, ma konto na FB, pracuje w SPK1. W internecie można o nim poczytać sporo opinii. Jednym pasuje drugim nie ale jak pacjentka współpracuje to jest wszystko ok. To takiego lekarza nie idzie się na pogaduchy, ma być konkretnie i na temat Ma specyficzne poczucie humoru ale to doby specjalista. U mnie pierwsza ciążą w wieku 35 lat fakt że byłam bezproblemową pacjentką ale to nie o to chodzi. Na początku tego roku zaszłam w drugą ciążę. Z góry założyłam że skoro w tamtej było ok to i w tej będzie. Myliłam się poroniłam w pierwszych tygodniach. Doktor na pierwszym usg jeszcze serduszka nie było stwierdził że coś jest nie tak. Mam nadwagę po pierwszej ciąży fakt to moja wina ale nie obrażałam się i nie protestowałam kiedy na pierwszej wizycie dał mi skierowanie na zrobienie krzywej cukrowej. W pierwszej ciąży bardzo skrupulatnie przeprowadził badania prenatalne. Już w 13tc udało mu się trafnie ustalić płeć dziecka.Hej,
Szukam jakiegoś dobrego ginekologa z Lublina specjalizującego się w badaniach USG (genetycznych). Możecie polecić mi kogoś z tego zakresu?
Idź do tego o którym pisałam. Przyjmuje na Koncertowej i Orkana. Minus to na pewno to że wizyty są prywatne i USG też chyba że wiekeim załapujesz się na prenatalne.Część, pytanie do dziewczyn, których ciążę prowadziła dr Bożena Michalak. Jakie opinie? Ja jestem jej pacjentką w Luxmed Lublin, ale jak na razie tylko, kontrole, ewentualne infekcje, cytologia. Dopiero staramy się o dzidzię i zastanawiam się czy powierzyć jej także prowadzenie ciąży.
DziękujeIdź do tego o którym pisałam. Przyjmuje na Koncertowej i Orkana. Minus to na pewno to że wizyty są prywatne i USG też chyba że wiekeim załapujesz się na prenatalne.
U Michalak robiłam kiedyś USG ale nie ciąży tylko chciałam sprawdzić bo bardzo bolały mnie jajniki. Słyszałam o niej że jest dobra od spraw infekcji itp. Koleżanka miała problemy nowotworowe też do niej chodziła.
Wybierz takiego gdzie chcesz rodzić. Mój to SPSK1, ona to nie wiem.