reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobry gin. w Lublinie?

Ja polecam Łukasza Nowakowskiego i Magdalenę Michalak oraz Biegaj -Fic nie pamiętam imienia. Wszyscy przyjmują w DMP na ul. Projektowej (Mełgiewskiej). USG na miejscu, wszystkie badania od ręki nic nie wymyślają :) - Dodam że przyjmują na NFZ

Ostatnia edycja:
reklama
Moją ciążę prowadził dr A. Wdowiak z Ovea i nie polecam. Stale wysyłał do innych lekarzy. I tym sposobem trafiłam na dr W.Krawczyka i śmiało powiem że jest super (pracuje w SPK 4).

Gorąco polecam Panią Magdę Michalak kobieta anioł. Jestem w 22+1 i ok. Miesiąc temu miałam podejrzenie o saczenie się wód. Ph wynosiło 7. Od razu zainterweniowala. Docent Tomaszewski razem z Pania Magda d opilnowali, aby każde badanie zostało przeprowadzone poprawnie i nie było żadnych powikłań :) dziś, okazało się ze nagle moja ciaza nie jest zagrożona - CUD. Jednak wsparcie i obowiazkowosc tych lekarzy dała mi wiele siły ☺ pozdrawiam ❤

Gorąco polecam Panią Magdę Michalak kobieta anioł. Jestem w 22+1 i ok. Miesiąc temu miałam podejrzenie o saczenie się wód. Ph wynosiło 7. Od razu zainterweniowala. Docent Tomaszewski razem z Pania Magda d opilnowali, aby każde badanie zostało przeprowadzone poprawnie i nie było żadnych powikłań :) dziś, okazało się ze nagle moja ciaza nie jest zagrożona - CUD. Jednak wsparcie i obowiazkowosc tych lekarzy dała mi wiele siły ☺ pozdrawiam ❤
Hej! Wstępnie chodzę do doktor Michalak, prywatnie, ale pogubiłam się gdzie ona pracuje. W szpitalu na Jaczewskiego, w klinice położnictwa czy gdzieś idziej? Myslałam, że jej szefem jest prof. Leszczyńska - Gorzelak

Polecam Wam dziewczyny do prowadzenia ciąży:
Dr. Piotr Dziduch- przyjmuje w luxmedzie na koncertowej, pracuje w szpitalu na jaczewskiego, który też baaardzo polecam :)nie ma tam co prawda mozliwosci odwiedzania w salach porodowych, ale na położne i lekarzy nie mogę narzekać.
Dr. Dariusz Swatowski- Luxmed koncertowa, pracuje w szpitalu na Staszica.

reklama
Hej :)
Czy któraś z Was wie coś na temat dr Adrianny Kondrackiej? Pracuje w Imedica i w szpitalu na Staszica. Dziękuję za odpowiedzi :)

Do góry