reklama
A czy ktoś może coś powiedzieć o dr Ziaja z Kraśnickich? Muszę zmienić lekarza i zastanawiam sie czy nie pójść do niego... Proszę o pomoc
Co do Kraśnickich to własnie jestem na etapie poszukiwania dobrego lekarza. Mojego męża ciocia jest tam pielęgniarka i informacja z pierwszej ręki to na pewno można się wybrać do dr Mazurka i Czuczwar. Chyba dobrze pamiętam. Jestem umówiona na piątek na wizytę więc zdam relacje.
kantadeska
Zaangażowana w BB
A czy ktos moze mi polecić lekarza i połozna ze Staszica?
Jeśli chodzi o położną to polecam panią Teresę Chmiel. Super babka A co do lekarzy... nie znam osobiście - poza porodami - ale moja koleżanka chwaliła sobie doktora Stebłowskiego, zaś moja bratowa już od kilku lat jest zadowolona pacjentka profesora Kotarskiego. Leczyła się u niego- przez 6 lat nie mogła zajść w ciążę, dziś jest mamą dwójki rozbrykanych dzieci
Witam. Co do lekarzy na Staszica to próbowałam tam się zapisać, poszłam na pierwszą wizytę i usłyszałam że jest to klinika specjalistyczna i jak się nic z ciążą złego nie dzieje to oni sie raczej nie zajmują. Oczywiście jak bardzo chcę to oni mnie przyjmą ale wszytkie badania łącznie z usg będę musiała sobie robić prywatnie. No to ja dziękuję za taką łachę. W końcu zdecydowałam się na Panią doktor z przychodni na Mełgiewskiej, usg robią na miejscu i bez łaski. Zobaczymy jak się będzie dalej współpraca układać, najwyżej znajdę lekarza prywatnie. Pozdrawiam wszystkie przeszłe mamusie ;-)
reklama
effelinkaa
Początkująca w BB
Ja mam zamiar rodzic na Kraśnickiej u doktor Kasi Karwasik Kajszczarek bardzo sympatyczna i rzeczowa ginekolog przyjmuje państwowo na jutrzenki w gemini.
Podpisuje się pod tą wypowiedzią w 100% także polecam p. Kasię