reklama
ola_medrek
Aktywna w BB
Anulka ja również słyszałam że to najlepszy żłobek w Kielcach,ale trudno się dostać. Mój Kuba chodzi do przedszkola obok tego żłobka
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
anulka_20 - znajome przedszkolanki też zachwalają ten złobek. Podobno dzieci po nim są najlepiej przygotowane. A koszty żłobka to niecałe 200 zł miesięcznie (jeśli dziecko jest nieobecne to odliczają chyba 4,5 zł - to stawka zywieniowa).
Zapisy chyba już sie te główne skończyły, ale podania cały rok można zanosić
Zapisy chyba już sie te główne skończyły, ale podania cały rok można zanosić
Witam. Jestem właścicielką Klubu Twórczego Malucha "Hipcio" . Mamy jeszcze wolne miejsca, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt 509 803 824. Przyjmujemy dzieciaczki od 2 lat (mogą być z pieluszką). Mamy mnóstwo ciekawych zajęć: taniec, zabawy z muzyką, gimnastyka korekcyjna, język angielski każdego dnia ponieważ współpracujemy z jedną ze szkół językowych. Nasze zajęcia opierają się na dostosowanych do wieku dziecka programach. Mamy różnorodne oferty, które są dostosowywane do potrzeb rodziców. Mamy teraz duże promocje. Dzieci zapisane w maju i czerwcu mają pierwszeństwo w wakacje. Nadmieniam, że na wakacje mam wolne tylko 2 miejsca, ale jak już napisałam wcześniej, pierwszeństwo będą miały dzieci zapisane w maju i czerwcu. Mieścimy się w samym centrum Kielc. Zachęcam do kontaktu ze mną lub podanie swoich danych kontaktowych na adres e-mail hipcio.kielce@onet.pl i to ja się z Państwem skontaktuje.
S
Sol
Gość
Na Piekoszowskiej jest bardzo dobry żłobek - znajomi tam posłali swoje pociechy i są bardzo zadowoleni Przedszkole podobno też na poziomie :-)
reklama
S
Sol
Gość
Zgadza się - nabór był w kwiecień/maj a teraz już są wyniki czy dziecko się dostało a na podaniu musiały być pieczątki z zakładów pracy obojga rodziców Ja tam chciałam małą do żłobka posłać ale pani mi powiedziała że mam marne szanse skoro jeszcze nie mam pracy a oni wolą się asekurować i przyjmują w pierwszej kolejce z kielc, oboje pracujący lub gdy rodzic jest niepełnosprawny ale oboje pracujący. A jak mi powiedziała że ma 120 podań co roku odrzucają około 50 (60 się dostaje na początku ale zawsze ktoś rezygnuje więc do 10 osób później z rezerwowej).
Podziel się: