reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Do pracy....marsz :(

Koga- powodzenia w przyszłym tygodniu, pewnie jest trochę tremy. Powiem Ci że podczas mojej kariery zawodowej pracowałam jeszcze na studiach też jako protokolant. :) :) :)

reklama
oj dzięki :) kancelaria zamówiła mi togę ze szwalni w Łodzi mam nadzieję, że zdążą :laugh:

stosik akt na biurku rośnie ale jakoś mnie to nie martwi :)

iwosz - Ty jesteś chyba farmaceutką - dobrze pamiętam?

poradzcie mi. Byłam w hurtowni dziecięcej i oglądałam lakatatory. (myslałam, że obejdzie się bez, ale chyba nie...)

oglądałam aventu , nuka, canpola i babyono. I wiecie co? To babyono nieźle ciągnie. Nawet chyba lepiej niż avent... zdziwiłam sie bardzo...
Nie wiem, czy kupować już i ściągac pokarm na zapas?

potwierdzam to co mówi maga!

magazynuj

ja mam avent - i po tym jak zamontowałam w nim wszystkie części ;) działa super

tak - jestem pielegniarką, na oddziale neurochirurgii onkologicznej (wcześniej pracowałam na takiej zwykłej neurochirurgii) - pisząc te słowa czuję autentyczną dumę... ciekawe, co? ;D ;D ;D

reklama
wiem dziewczyny... muszę kupic i ściagać

powiedzcie mi tylko, jak stwierdzić, czy laktator jest skuteczny??

bo zdecydowałabym sie na babyono, ale nie wiem, czy nie wywale kasy w błoto...

Do góry