reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witajcie.
Dziękuję bardzo za życzenia.Kochane jesteście :-) Gości miałam wczoraj,bo dzisiaj wszyscy na zebrania musieli iść.Nasze zebranie przełożyła na wtorek.

U Dominika jak na razie wzorowa frekwencja.Katar przeszedł i jak na razie jest ok.Dzieci w grupie kaszlące,smarkające,ale mam nadzieję,że młody się jakoś obroni.Podaję witaminki.

Ollka trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy.
MamaGabisi Tobie też w tej kwestii powodzenia.A ile córcia ma latek?Chyba przeoczyłam,a suwaczka nie masz ;-)
Zuzinka pewnie,że odpoczywaj.W Twoim stanie bardzo wskazane :tak:
Iwonka sama się na skarbnika zgłosiłaś,czy "na Ciebie padło"?Ja bym się chętnie do trójki zgłosiła,ale z racji posiadania jeszcze małego brzdąca nie będę się pchała.Może w przyszłym roku :)

Dla chorujących szybkiej poprawy...

reklama
witam sie sobotnio!!!!
brrrr ale zimno u nas...ehhh szkoda gadać!!
pranie musiał☼am wyniesc bo w domu to by sie zakisilo chyba:crazy:,a tak to troche przewieje!!
u mnie oki,szkraby odpukac zdrowe,w pracy i szkole idzie nam oki wiec nie ma co narzekac!

w srode mam wizyte z Fifim u neurologa-nie wiem czy wam pisałam ale pojawiły sie u niego takie tiki nerwowe ze szok,troche sie tu nie klei bo one nie sa na pewno na tle nerwowym a tak sie nazywają!!załamana jestem co sie dzieje z ciałem mojego synk...ehhh sa chwile ze "chodzi" mu cale ciało..tak samowolne-ehhh
jak byl maly miał chyba ze 2 latka to sie pojawiło pierwszy raz,potem troche ucichło a od jakiegoś czasu jest coraz gorzej,muszę to sprawdzić bo sie obawiam ze zacznie mu przeszkadzać w codziennym zyciu,zwłaszcza w szkole:baffled:
no zobaczymy!!ehhh

Kajusia szkołą zachwycona,chodza razem na 8 ,razem kończą i jest git

evelinka spóźnione ale mega szczere -WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!

chorowitkom życzę zdrówka!!!
poszukującym pracy szczęścia w ich znalezieniu!!!
brzuchatkom super samopoczucia

i pozdrawiam!!!

Witam.Starsza w szkole a z młodszą idę na 13tą do lekarza.Pewnie cały tydzień będzie w domu siedzieć.
Poza tym ok.
A co u was?

dzien dobry
myw domku dzis, mloda dostala mega chrypu po urodzinach bratanicy... ale dzis juz jest wzglednie.
wczoraj sie wzielam i wystawialm kilka zabawek na all... moze akurat cos sie sprzeda...

hej kobitki. u mnie nadal huśtawka nastrojów, z tendencją w dół, co odbija się na intensywności pisania. mało co w ogóle robię poza czytaniem książek, tak żeby uciec od własnych myśli. muszę się jakoś ogarnąć.

weekend milutki, w sobotę mieliśmy pokaz drużynowy z dziećmi, potem wieczorem imprezę, też drużynową, ale już tylko dla dorosłych;-) z maluchów byliśmy tacy dumni! nie trenowali od czerwca i zrobili calutki pokaz bezbłędnie sami, bez poleceń naszego komesa! szok dla nas, naprawdę mamy najlepiej wytrenowaną drużynę w Polsce:-D Maciek dumny, bo letnie wyjazdy i walki z dorosłymi wojami zrobiły swoje i mu teraz świetnie idzie, choć jest najmłodszy z drużyny, a robi wiele lepiej niż chłopcy trenujący od dwóch lat i dwukrotnie starsi. tak więc miło. a wczoraj wpadła dawno niewdziana koleżanka z synem i też dzionek zaliczam do udanych. gdyby nie te smutki...

młody zaraz lekcje kończy, nie mogę jeszcze ogarnąć tego, jak mi szybko te dni mijają. za krótko jest szkoła, za krótko...

naja - pozwól sobie być nieidelną i mieć huśtawki nastrojów i czasem nieposprzątane... Mi podobnie szybko dni uciekają :/

iwonka2006 -zdrówka dla córci!

W temacie szukania pracy na razie udało mię wyrwać dwa badania rynku, w zeszłym tyg za 70 zł, a dziś za 60 zł -eh...
i propozycja bezpłatnego stażu po 8 godzin dziennie -buhahaha :-D

reklama
witam i ja
od rana mam jeszcze mam powera wc lśni łazienka juz prawie bo został brodzik i tak od rana szaleje syndrom wicia gniazda czy co ehheheheh

Iwonka zdrówka zyczę dla córki
Olka zdrówka i dla twojej oby nic się nie rozkręciło u młodej
Naju podsyłam dobrej energii i poprawy nastroju zyczę
Mama Gabrysi a na czym polegają te badania??? i jak je trafiłaś
Atfk oby wszystko było dobrze u młodego czego wam bardzo zycze
Kinga to ja sobie musze podczytać mnie to za 2 lata czeka a wcale nie jestem za tym by Maksiu szedł do 1 klasy szybciej

Evelinka spuźnione szczere życzenia urodzinowe

Zobacz załącznik 391879Zobacz załącznik 391880

Do góry