reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witajcie dziewczyny :-):-):-)
Wczoraj na noc zjechaliśmy do Pl no i co za tym idzie mam teraz mega roboty z doprowadzeniem mieszkania do ładu po 3m-cznej przerwie. Szczerze powiedziawszy nie jestem przeszczęśliwa że znowu powróciłam do szarej rzeczywistości, chyba jestem typu podróżnika bo siedzenie dłużej w jednym miejscu bardzo mnie nudzi. :sorry2::sorry2:
Do tego podczas mojej nieobecności 2 moje koleżanki się rozwodzą co zbyt optymistycznie nie wróży, dobrze chociaż że pogoda jest ładna i słoneczko świeci :tak::tak:
Jacek z Mają przyjechali do mnie 4 września i zrobiliśmy sobie 2 tyg wakacji tzn. ja tylko tydzień bo pierwszy tydz. po ich przyjeździe jeszcze pracowałam :tak::tak:
Pogodę mieliśmy superancką, temperatura nie spadała poniżej 35st.C i moi siedzieli po 3-4 godz. non stop w morzu :tak::tak:
Jak tylko się trochę ogarnę to wam pokażę fotki :tak::tak: Zrobiliśmy sobie też jednodniowy wypad na Słowenię i Chorwację ale tam poziom finansowy podobny jak u nas więc nie polecam
Przyznam bez bicia ze nic was nie czytałam więc nie wiem co i jak ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco, pozdrawiam gorąco :-):-)

reklama
Anaconda witaj :-) 35stopni powiadasz ech fajnie,tyle było ze 3 razy pod czas całych moich wakacji:sorry2: czekamy na foteczki:tak:

Atfk daj znac jak po wizycie u lekarza z Filipkiem.Oby lekarze pomogli i było wszystko ok:tak:

Naju życze poprawy nastroju ,niech te powody dla których masz takie nastroje zmienia sie na te pozytywne.Napiszesz cosik o tym?

Olka zdrówka dla córci.I ja musze po wystawiac na allegro lub Gumtree kilka rzeczy.

Mama Gabrysi wow 8 h stażu bezpłatnego to przeciez świetna oferta:rofl2::rofl2::ninja2::ninja2::oo2::oo2::unsure::oo::realmad:

Kasiagie witaj na tym wątku, a co miało znaczyć że jednak się rozrosło te forum?

Agatulka tylko się nie przemęczaj za bardzo ;-)A jka Zuzia w szkole? Jak jej sie podoba pierwsza klasa i wogóle .. jak wygladaja lekcje u niej w szkole?

A my po lekarzu,antybiotyk i ta sama kuracja co u starszej...

Ostatnia edycja:
anaconda, witaj!!! pisz co u was, jak Maja i w ogóle!

te 35 st jak dla nie za wiele, ale fakt, jak iwonka pisze, w tym roku dla nas abstrakcja;-)

iwonka, zdrówka, bo co innego można życzyć:tak:

mamoGabisi - no tylko brać taką ofertę! ty się kobito ciesz że ci dopłacać nie każą;-):-p:baffled:

agatulka, nie szalej tam!

dzięki kobitki za dobre słowa, jak się zbiorę to napiszę. szczerze mówiąc pozornie nic takiego - bo z każdą ze spraw z osobna dałabym na luzie radę. ale jak mi się na łeb wszystko hurtem zwaliło przybiło mnie i już. ale jakoś może na @ wpadnę. a póki co siedzę pod kocem tak mi w domu zimno! miałam się do pracy brać, ale chyba mi myślenie zamarzło:-p

mamaGabisi gdzie mozna takie badania rynku zalapac??
a te staze bezplatne to kurde mega oferty... odkad szukam pracy kilka takich trafilam.

agatulka ale szalejesz z tym sprzataniem... mi by sie taki power przydal...

anaconda jak miloze juz jestes:)

znikam okapac psa.... a strasznie mi sie nie chce

Witam i ja z rana :-):-):-)
Jacek ma pierwszą zmianę więc zmuszona jestem do porannego wstawania coby Maję zawiózł przed pracą do przedszkola bo jak zwykle mi się rano nie uśmiecha wychodzenie z domu :-p:-p oczywiście Maja też zachwycona nie była że tak wcześnie musi wstać ale do przedszkola poszła chętnie :tak::tak:
Naja pytasz co u mnie? Jakoś tak byle jak, te powroty do Pl nie nastrajają mnie optymistycznie, nie wiem po co ja tu w ogóle wracam, a znów jak jestem tam to bym wszystkich pozabijała za te upały, w tym roku przez 2 m-ce ani razu nie spadł deszcz i się nic nie ochłodziło - zgłupieć można :angry::angry:
Nie wiem czy wam pisałam ale przed wyjazdem kupiłam sobie autko i zamierzam być teraz panią szos :-D:-D:-D wczoraj już jeździłam ale ponieważ z teściową opiliśmy trochę mój powrót to do domu musiał mnie przywieźć mój mąż :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maja jak to Maja jest bez kontroli bo babcie rozpieściły na maksa i muszę ją trochę temperować ale widzę że już załapała ze przy mamie nie ma żartów i stara się słuchać :-D:-D
Jeszcze dzisiaj czeka mnie druga tura rozpakowywania bo wczoraj na wieczór przywieźliśmy jeszcze od teściowej wszystkie rzeczy Mai i Jacka od teściowej tak więc kolejny dzień wariatkowa ;-);-)

witam i ja

ohh tam ja szaleje łazienki musze sprzatac hehheheh a że tak bardziej na błysk to zrobiłam to co tam :p
gorzej pokoje dzieci wygladają bo przez długi czass mówiłam nie ruszam sami sobie sprzatajcie jak bałaganić potraficie ale juz mnei wkurzaja te walające się zabawki i z S rano sie o to posprzeczałam wiec chyba dzis im ogarnę

Anaconda królowa szos powiadasz hehehh zazdroszczę ja nei wiem kiedy wróce do prawka wrrr kasy brak

witam sie ekspresowo;-)
jak po ogień,melduję że sie miewamy dobrze!!
pracy coraz sprawniej wiec jest oki,jestem zadowolona;-) a to najważniejsze!!!

to super, ze jesteś zadowolona..... ;-)

Witajcie dziewczyny :-):-):-)

witam,, witam..... :tak: a fakt takiej pogody to można pozazdrościć, bo u na w tym roku lata jak na lekarstwo..... :tak:

a ja już w pracy, choć nie do końca zdrowa...:tak:chłopaki też narazie odpukać zdrowi, choć jak odprowadzam młodszego do żłoba i już na wejściu słychać kaszlące dzieciaki, a matka tłumaczy, że była na pomocy doraźnej i wszystko jest Ok, to aż się we mnie gotuje.... a dziecko prawie płuca wypluwa..... :szok: a ja podaję syropek z mlecza i malinki i jakoś dajemy radę....

reklama
Jarzębinka to był odgłos w żłobku jak prowadziłam mojego który mnie tez doprowadzał do furii
w tamtym roku tu w przedszkolu były jakies wystepy dzieci i jedna dziołcha tak kaszlała całyy apel i co się okazało dziecko pielęgniarki szok co nie
ja moim daje bioaron C i chyba dołace jeszcze tran kiedyś nam pomagał choć niby lekarze twierdza że to nie pomaga
Atfk wypowiedz sie jako fachowiec jak to jest z tranem :p

Do góry