reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam sie ekspresowo;-)
jak po ogień,melduję że sie miewamy dobrze!!
pracy coraz sprawniej wiec jest oki,jestem zadowolona;-) a to najważniejsze!!!

w niedziele był u nas straszny huragan...wrrr do dzis bez neta byliśmy,cześć wioski jeszcze dzis prądu nie ma,połamane drzewa,pozrywane linie,ponaruszane dachy...ehhh w życiu czegoś takiego nie widziałam!
nasz domek na szczęście oki!!!

kobietki wiecej nie mam czasu pisać,odezwe sie przy najblizszej okazji,bo łącza netu średnie-chodzi jak krew z nosa!!więc pisz ei pisze i ledwo idzie!!

pozdrawiam Was wszystkie!!
chorowitkom życzę zdrówka!!!cięzarówkom dobrego samopoczucia...a reszcie mega uśmiechu:-D

reklama
atfk -Ojej -słyszałam o tym huraganie! To dobrze, ze wasz domek cały:)

Powodzenia na komendzie - zazdroszczę, mimo trudności organizacyjnych :happy:

Zuzinka -bardzo się cieszę, to cudne jak się słyszy bicie tego małego sedruszka...
( że nie bliźniaki też ;) )

Olka -łączę się w bólu i cierpieniu szukania roboty :-p

U mnie dziś wyjatkowo tatuś Gabisię odwozi do przedszkola, więc faktycznie chcę poszukać! :rofl2:
Od niedzieli robię dzemiki z malin -dostaliśmy dwie wielkie łubianki, nalewki, naleśniczki i zupki (nie z malin).. -Dziś Mała zazyczyła sobie grzybową.
Mama póki w domu to robi...
Ekspresowe buziaczki ;)

Witam i ja!
Dzis jedyny dzien kiedy cala 3 idzie na 8 i mam czas dla siebie ale jak to kobieta zamiast siasc z pilotem przed telewizorem to lece nadgonic prace domowe

Pozdrawiam :-)

u nas dzis leje od rano jeny ciemno w domu coraz zimniej ale 20 stopni w domu to chyab na razie starczy
Zuza ma na 11
Zuzinka ja to samo od rano gary myłam bo zmywarki wczoraj nie właczyłam

Atfk dobrze ze wsio oki ale kurde te wichury coraz gorsze sa

Ola Mama Gabrysi powodzenia w szukaniu pracy :))

dzien dobry

naja Oliwka juz w tamtym roku chodzila na gimnastyke korekcyjna, w przedszkolu maja bardzo bardzo dobrego rehabilitanta wiec korzystamy.
teraz tez jest juz po badanaich, zoabczymy co pan rehabilitant anpisal w tym roku.
poki co od dzis w domu, niby nie jest chora, ale cos w nosie furczy, dajemy witaminki, kropimy nos i 4 dni powinny wystarczyc

tak sadze ze jakbym ja dala do przedszkola tow pon byla by juz chora,a po co od wrzesnia antybiotykidawac.

atfk super ze praca ci sie podoba.
a ja to sie zastanawiam czy teraz istneije tylko call center, cyfra i polsat... chyba wszyscy omijaja te firmy szerokim lukiem...

mamaGabisi ja faktycznie to szukam, odzywaja sie jedni i ci sami... przewaga prac na zmaine...

ja juz rano cv rozeslala, wyszorowalam lazienke, laczneiz oknem teraz lece dalej sprzatac a pozniej z mala na zakupy, otwarli nam dzis ROSMANNA, ale zadowolona jestem, mamy blizioutko:)

witam !!
wszystkim chorowitko duzo zdrowka zycze,a tym co szukaja pracy..powodzenia !!!
ja moja core trzymalam od wtorku w domu..chcialam ja poslac do szkoly dopiero w pon.,ale chyba bede musiala jutro..zobacze jak minie dzisiejsza noc,bo dzieciaki zawsze w nocy sa zdrowe,a jak przyjdzie wieczor,to choroby wracaja..
pogoda u nas jesienna,szczegolnie rano i wieczorem..,ale ja lubie jesien !!..ma taki cudowny,specyficzny zapach !!..ale fakt..troche doluje..wczoraj sie zdolowalam..i gdybym miala pieniadze,wsiadlabym w samolot i poleciala na "moja,polska wies "..psychicznie sie wyciszyc..potrzebne mi to wczoraj bylo..w ogole ostatnio jestem jakas poddenerwowana..jakbym przeczuwala,ze cos sie stanie...obym tylko nie wykrakala !!!
Evelinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!! SPELNIENIA MARZEN,DUZO ZDROWIA,RADOSCI,MILOSCI...NAJLEPSZEGO KOCHANA!!

...i nic sie nie stalo! Pomyslalam ze przetwory nie zajac a o Fasolke tez musze dbac :tak: Owinelam sie kocem nastawialm zegarek zeby isc po Krzysia i poszlam spac :-)
Teraz Krzys juz w domu zaraz ide po Macka dobrze ze Ania sama przychodzi. Po poludniu mam zebranie w szkole wrrrr....komitet oplaty ubezpieczenia...nie cierpie tego!!!

Witam.U nas dalej chorobowo.Gor aczka zeszła ale pojawil sie bol gardła,katar.Do poniedziałku Vanessa w domu ,ma antybiotyk.Klaudia poki co zdrowa chodzi w kratkę do przedszkola,bo nie mam czasami z kim zostawic moja chorowitke żeby zaprowadzić druga do przedszkola.
Byłam na zebraniu w przedszkolu,ponad 2,5 godziny szok. Zostałam skarbnikiem ;-)

Klaudia poki co nie płacze już w przedszkolu,nawet została pochwalona,a dla mnie to jest szok bo wiem że potrafi być nieznośna.... mamy tylko jeszcze jeden problem bo ona nie chce wogóle korzystać z toalety w przedszkolu.Poszłąm wczoraj z nią tam do kibelka i na siłę niemal i przekupstwem ale jakoś sie udało i zrobiła.Na razie nadal jest tylko do godziny 13ej.Najwazniejsze ze zmniejszyli opłaty za przedszkole i od 7-13 będzie bezpłatne a kazda nastepna godzina 2,6 , Teraz mamy bezpłatne 8-13 i godziny przed 8ma jak i po 13ej po 3,51 a rano ,1,8zl

Pozdrawiam i chorowitkom życzę zdrówka, cieżaróweczki pogłaskajcie swoje swoje brzusie od cioteczki i nie przemęczać sie, choć wiem że to chyba nie w naturze kobiecej leżec i nic nie robić.Chociaz znajomego dziewczyna jest w ciązy i od samego poczatku juz nic nie może robić,,sprowadziła mamusie do pomocy w domu,ona tylko chodzi i stęka.......już sobie wyobrażam co to bedzie jak sie dziecko urodzi,i wogóle jak ona je urodzi...... A wogóle przestała dbać o siebie ,wyglada jak miotła...

Evelinka 1000Lat,dużo zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń!
BOU06_52.jpg

Ostatnia edycja:
Ja juz po zebraniu to chyba najdluzsze spotkanie na jakim bylam :-o na szczescie nie zalapalam sie do zadnych komitetow uffff

Iwona zdrowia dla Twojej Dziewczynki! A dzieci czesto maja blokade przed korzystaniem z wc, u mnie z sikaniem spoko ale kupke tylko w domu na wlasnym kibelku

Ewelina STO LAT!!!

I prosba od adminow zagladnijcie i sie wypowiedzcie https://www.babyboom.pl/forum/co-na...-f422/co-najchetniej-pije-przedszkolak-53726/

reklama
zuza to u mniez kupka to samo, tylkow domku, nie ma zmiluj,w przedszkolu nie zrobi.
madlen glowa do gory:)

zdrowka dla wszystkich chorowitkow
my sobie bylysmy na dlugim spacerze i mala sper zasnela a ja w kuchni siedze i zupke gotuje

Do góry