reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ale mnie tu dawno nie było...wybaczcie zawirowania w życiu;-),umowa mis ie kończy wiec za pare dni bede bezrobotna,szkraby jak to szkraby wiecznie coś...wakacje rozpoczęliśmy z noga w gipsie u Kajuni ale juz oki;-), Filipek ma zmienine leki ale poki co jest nadal średnio...juz sami jestesmy w kropce-ale cierpliwie czekamy!
poza tym jakos leci...
zajrze po niedzieli bo zaczynam urlop w środe no i mezus mnie dzis opuscił na 9 dni...szkolenie :-(,Kaja rozpacza od południa!ehhh
całuję!!

reklama
Witam!

Ja tu tez dawno nie zagladalam, permanentny brak czasu...a niby wakacje sa :-)

Wrocilam od rodzicow jutro wraca Ania z obozu, 3 tygodnie jej nie bylo oj stesknilam sie za nia mocno! Maz do jutra ma umowe o prace, jak nie przedluza smiga za granice...niby dobrze bo odrobilibysmy sie troche odlozyli...ale ta rozlaka!!!

Nic jutro sie wszystko okaze. pozdrawiam i znikam. Pojawie sie pewno wieczorem.

Zuzinka i jak plany zawodowe męża.....:tak:
Atfk to pechowo zaczęły sie wakacje dla Kajuni......:tak: jak nie urok to .....

ja od poniedziałku sama tylko z Kamilkiem, M pojechał w delegacje, starszak pojechał do dziadków na dni kilka, odbiorę go najprawdopodobniej w czwartek jak będę jechała do moich rodziców zawieźć pieska na miesięczne wakacje:tak: i w końcu zaczynam w czwartek urlop.... 3 tyg lenistwa i relaksu....:tak::-D:tak: oby tylko pogoda dopisała.....

halo, halo...urlopy chyba już się pokończyły... :tak:
w poniedziałek pora na poczatek kolejnego etapu edukacji, ja już wyprawkę dla młodszego do przedszkola mam prawie w komplecie i zaczynamy o 7.00 rano, a na 11.00 rozpoczęcie 2 klasy ze starszakiem.....:tak: teraz jeszcze w weekend wyjazd na wesele do brata mojego M i od poniedziałku już szkolno-przedszkolna rzeczywistość.....:-)

O, tak, chyba wszyscy pochłonięci nowymi obowiązkami?...
U nas w przedszkolu jutro zebranie. Gabisia nie chciała w ogóle wracam do przedszkola, lae jak już poszła, to jest okey i nawet jak pytałam czy jutro chce z babcia z ostać, bo ma wolne, to powiedziała, żę nie :p

Oby wrzesień cały był taki ładny!

pozdrowionka!

atfk, jesteśmy, jesteśmy...

ja mam w poniedziałek zebranie w szkole a 12 IX w przedszkolu, :tak: wczoraj tylko juz podpisałam umowę w przedszkolu.....:-D
u mojego dzisiaj mały kryzys, troszkę wiecej łez poleciało, ale i tak było spokojnie... najważniejsze, ze jak go odbieram popołudniu to widze uśmiech na twarzy i słysz od pań, że ładnie spal, ładnie jadł i rano płakał tylko chwilkę.... sama rozłąka jest dla niego powodem do płaczu a potem jest juz tylko fajna zabawa... teraz podejrzewam, ze najgorszy będzie poniedziałek po weekendzie a potem powinno juz poleciec z górki... oby.....:tak:

reklama
witam w nowym tygodniu:-)!!!
u mnie za oknem dzisiaj słonko i ponoć ma byc nawet ciepło dzisiaj w całym kraju...oby bo w domu zimno jak diabli:zawstydzona/y: i farelka poszła w ruch przy kąpieli!
szkrabeczki wyprawione do szkoły,męzus w sumie ma dzis wolne ale grzebie od rana z teściem w garażu;-) a ja zaraz zbieram sie do miasta:-D musze wykorzystać jego wolne i skoczyć do banku a poza tym to do lumpka polecę moze cos wygrzebie:happy2:!
rozpoczęłam pierwszy tydzień jako bezrobotna...ehhh dziwne to jak sie nie wstaje do pracy,nie szykuje nie robi makijażu...tylko w dres i gotowe:-D:-D:-D
a jak tam Wasze szkraby ze wstawaniem..moje póki co oki!nie ma buntu:-)
ogólnie chodzą chętnie jak na razie!
Filip poszedł do 4 klasy wiec w sumie zaczęła sie dopiero teraz nowa organizacja w szkole no i oceny bo do tej pory opisowe miał...ciekawe jak zareaguje na pierwszy przyniesiony stopień:confused:
za 3 tyg jedziemy do lekarza bo ma od 2 m-cy zmienione leki i zobaczymy!
zachowuje sie inaczej niz po tamtych -na pewno nie jest juz ospały co jest na korzyść a co do reszty objawów tej cholernej choroby to niestety sie nadal zmagamy z rożnym skutkiem!ciężko jest chwilami :sorry:

no ale nei jest gorzej a dla mnie to już wiele!

miłego przedpołudnia życze -postaram sie zajrzeć jeszcze dzisiaj a jak sie nie uda to melduję sie jutro z rana!z kawką!

Do góry