reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

U nas też licho z pogodą...
Jej, fajnie, że długi weekend, ale aż się boję, bo ostatnio Gabiska jakaś nieposlouszna i wciąż albo kłótnie z nią, albo kary... a nie chce jej karać jak tak rzaadko jesteśmy wszyscy razem :(

reklama
i minął maraton deszczowy.... 4 dni deszczu masakra, ale dziś sie wypogodziło wiec jest szansa na piękny pogodowo weekend... :tak: oby, bo ileż można w domu siedzieć, a wyjście do marketu to żadna atrakcja....:-)

coś nas lato pogodowo nie rozpieszcza.... ja mam dzisiaj w żłobku zakończenie na Ogrodzie i mam nadzieje, że pogoda bezdeszczowa utrzyma się do wieczora, choć trudno powiedzieć, .....:tak: a jutro zakończenie Roku szkolnego i już Koniec pierwszej klasy... kiedy to zleciało ???? :rofl2:

nie rozpieszcza, ostatnie dwa dni były straszne :(
Coś zaniedbany ten nasz wątek...

my ostatnio łapiemy chwile ładnej pogody, jak się zdarzą, a i do kina nam sie udało wyskoczyć na Cosmopolis ;)
Ciekawe przeżycie, dawno nie byłam na takim filmie!

oj wakacyjnie, urlopowo......

mój młodszy 2 tygodnie siedział w domku a miały to być ostatnie 2 tyg w żłobku ale załapał półpasiec.... nie wiem od kogo, bo nie mial kontaktu z ospaąw żłobku, chyba gdzieś na spacerku czy zakupach....ospe miał jako 3 miesięczny niemowlak.....:crazy:
starszak jest po 2 tygodniach półkolonii organizowanych w świetlicy szkolnej, bardzo zadowolny, było i kino, kregle, park linowy a nawet wyjście na żagle....:tak: teraz 2 tygodnie siedzą w domu z babcią.... a wyjazd rodzinny dopiero w sierpniu.....:tak::-D:tak:

a pogoda nadal nas wakacyjnie nie rozpieszcza.....:no: gdzie to lato ?????

melduje sie i ja ;-) u nas w lipcu przedszkole zamkniete, a mi brak cierpliwosci do nadmiaru energii mojego "Aniolka", co u nas nowego, ja coraz grubsza, a Oliwce wykryli szmery na sercu, miala tez powiekszona watrobe i sledzione ale to powiekszenie juz zeszlo, teraz probujemy sie gdzies dostac do kardiologa, co na NFZ graniczy z cudem heh

pozdrawiam, buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj martusia!!
my czekalismy koło 6 tygodni do kardio - w wakacje przewżnie jest latwiej ;) G. też ma szmery, ale niegroźne - po mamusi.

Za to ja mam mięśniaka w macicy i nie mogę wrócić do tabsów... :(

Do góry