reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

cześć kobietki!
dawno sie nie odzywałam ale wieci...pogoda zmusza:-D do porzucenia kompa hihiih
dziś juz co prawda niestety pochmurno....chyba sie zmieni wrrrr a ja tak uwielbiam ciepełko:-)!
u nas oki,ja dzis wolne wzielam i tym sposobem od wczoraj mam wolne...jupi

szkraby labe maja i korzystaja- odsypiaja i ogólnie jest oki!dużo na dworze siedzimy wiec nic wiecej nie trzeba.

jesli chodzi o te cholerną lamblie to jesteśmy po wizycie u gastrologa,rozpoczęłyśmy leczenie cała seria potrwa niemal 1,5 miesiaca i potem pod koniec czerwca musimy położyć sie na pare dni do szpitala na diagnostykę bo to już najprawdopodobniej od 3 lat ją męczy...wrrr i musimy sprawdzić czy tam w brzuszku wszystko oki,czy to dziadostwo nie zniszczyło jej żadnych organów wewn!Modle sie tylko żeby nie bolał ją brzuszek- żeby te leki pomogły(a od paru dni sie nie skarżyła:happy2:) bo wtedy ominie ją gastroskopia:shocked2: a jesli sie bóle utrzymają...to aż nie chce myśleć!

Fifi też oki,pływa sobie nadal, jego choroba raz sie ujawnia mocniej raz jest oki... i tak w kółko!
ogólnie fajowy z niego gość:-)
teraz przygotowujemy sie do odnowy komunii bo to za 3 tyg a póki co po drodze mamy 2 komunie jako goście;-) no i w dzien odnowy tez mamy komunie chrzesniaka męża wiec wspólna uroczystość

poza tym oki!
kobietki życze udanego dalszego majowego weekendu!
chorym zdrówka!
pozdrawiam

reklama
aftk maskara z ta lamblia ja tez sie pomodle

u nas dzis leje jak z wiadra, a ja do 16tej to zejde na nerwy przed tym usg

i ja sie witam .... ale pogoda faktycznie powyganiała towarzystwo z domów.....:tak:

całe 9 dni weekendu majowego byłam u rodziców na wsi wiec ogród, podwórze rower, rolki, basenik,plac zabaw, odwiedzinki u koleżanki z podstawówki, u siostry i tak nam aktywnie minął cały tydzień.....:tak:

teraz tez jakoś każde popołudnie zajęte, wczoraj byłam z chłopakami na urodzinkach na działeczce, jutro tez spacerek z 2 mamusiami z BB a w przyszłym tygodniu wielka wyprawa bb-owa do ZOO....:tak: i tak nam dzień za dniem umyka.....:tak:

młodszy ma miejsce w przedszkolu, niestety nie dostał sie do przedszkola pierwszego wyboru czyli pod blokiem a do trzeciego koło mojej pracy( gdzie chodził starszak) :tak::-D:tak:

atfk aby udało sie pozbyć tego choler....twa... zdrówka dla dzieciaków.....:tak:
martusia i jak po USG :tak:
mamGabisi.... remont czy juz po remoncie.... generalka czy tylko odnowienie chatki ??? :tak:

Hejka!!
Tak na szybko, bo praca... nieprzytomna jestem, bo wczoraj trzy godziny spacerowaliśmy potem w chałupie ogarnianie, by isę wykapać i położyć spać...
Remont łazienki i wc, ale generalny z wymianą rur i w ogóle...
Terazm mam wypasiony prysznic ze światełkami, natryskami z trzech stron, radiem i wentylacją :p
Zoo?? A kiedy się wybieracie? Też bym miała ochotę, a raczej Gabisia by miała
:-D

Witam i ja po przerwie :-):-)
Było faktycznie tak pięknie że szkoda marnować czas na siedzenie w domu :tak::tak: poza tym przyleciała moja siostra z Włoch na 2 tyg wiec musiałam się nią nacieszyć i wyjechaliśmy do mojej mamy na ten czas :tak::tak: ale wszystko co dobre szybko się kończy i teraz powrót do rzeczywistości i do domu :tak::tak::tak: u nas wszystko po staremu, nic nowego się nie dzieje :tak::tak::tak:
Pozdrawiam was wszystkie gorąco :-):-)
Atfk o kurcze ale długie leczenie was czeka :szok::szok: Maję też chyba jakieś robale dopadły bo ma ciągle podkrążone oczy a wyczytałam że to oznaka pasożytów :-:)-(

jarzebinka aaa usg super z dzidzia wszystko oki i bedzie druga Cora tak jak chcialam

buziaki dla reszty, super, ze korzystacie z pogody
mamagabisi chyba sie wprosze do Ciebie na prysznic heh

Super, że wszystko dobrze z dzidzią :)
a na prysznic oczywiście zapraszam jak już skończą
:-D
Nie moglam prania zrobić i już mi góry rosną i ciuchów braknie... musze dziś wieczorem koniecznie nastawić!

reklama
Witam z rana :-):-):-):-)
Pogoda cudna, aż chce się żyć :-D:-D
Wczoraj całe popołudnie na placu zabaw spędziłyśmy, aż miło :tak::tak:
Martusia o kurcze ty już połówkę ciąży przechodziłaś :szok::szok: ale ten czas leci :szok::szok::szok: wiecie już kogo tam w brzuszku nosisz? :confused::confused:
MamaGabisi o lala fajnie ze remoncik robicie, potem wszystko takie nowe czyściutkie :tak::tak::tak::tak:

Do góry