reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

cześć kobietki!
dawno sie nie odzywałam ale wieci...pogoda zmusza:-D do porzucenia kompa hihiih
dziś juz co prawda niestety pochmurno....chyba sie zmieni wrrrr a ja tak uwielbiam ciepełko:-)!
u nas oki,ja dzis wolne wzielam i tym sposobem od wczoraj mam wolne...jupi

szkraby labe maja i korzystaja- odsypiaja i ogólnie jest oki!dużo na dworze siedzimy wiec nic wiecej nie trzeba.

jesli chodzi o te cholerną lamblie to jesteśmy po wizycie u gastrologa,rozpoczęłyśmy leczenie cała seria potrwa niemal 1,5 miesiaca i potem pod koniec czerwca musimy położyć sie na pare dni do szpitala na diagnostykę bo to już najprawdopodobniej od 3 lat ją męczy...wrrr i musimy sprawdzić czy tam w brzuszku wszystko oki,czy to dziadostwo nie zniszczyło jej żadnych organów wewn!Modle sie tylko żeby nie bolał ją brzuszek- żeby te leki pomogły(a od paru dni sie nie skarżyła:happy2:) bo wtedy ominie ją gastroskopia:shocked2: a jesli sie bóle utrzymają...to aż nie chce myśleć!

Fifi też oki,pływa sobie nadal, jego choroba raz sie ujawnia mocniej raz jest oki... i tak w kółko!
ogólnie fajowy z niego gość:-)
teraz przygotowujemy sie do odnowy komunii bo to za 3 tyg a póki co po drodze mamy 2 komunie jako goście;-) no i w dzien odnowy tez mamy komunie chrzesniaka męża wiec wspólna uroczystość

poza tym oki!
kobietki życze udanego dalszego majowego weekendu!
chorym zdrówka!
pozdrawiam

reklama
aftk maskara z ta lamblia ja tez sie pomodle

u nas dzis leje jak z wiadra, a ja do 16tej to zejde na nerwy przed tym usg

i ja sie witam .... ale pogoda faktycznie powyganiała towarzystwo z domów.....:tak:

całe 9 dni weekendu majowego byłam u rodziców na wsi wiec ogród, podwórze rower, rolki, basenik,plac zabaw, odwiedzinki u koleżanki z podstawówki, u siostry i tak nam aktywnie minął cały tydzień.....:tak:

teraz tez jakoś każde popołudnie zajęte, wczoraj byłam z chłopakami na urodzinkach na działeczce, jutro tez spacerek z 2 mamusiami z BB a w przyszłym tygodniu wielka wyprawa bb-owa do ZOO....:tak: i tak nam dzień za dniem umyka.....:tak:

młodszy ma miejsce w przedszkolu, niestety nie dostał sie do przedszkola pierwszego wyboru czyli pod blokiem a do trzeciego koło mojej pracy( gdzie chodził starszak) :tak::-D:tak:

atfk aby udało sie pozbyć tego choler....twa... zdrówka dla dzieciaków.....:tak:
martusia i jak po USG :tak:
mamGabisi.... remont czy juz po remoncie.... generalka czy tylko odnowienie chatki ??? :tak:

Hejka!!
Tak na szybko, bo praca... nieprzytomna jestem, bo wczoraj trzy godziny spacerowaliśmy potem w chałupie ogarnianie, by isę wykapać i położyć spać...
Remont łazienki i wc, ale generalny z wymianą rur i w ogóle...
Terazm mam wypasiony prysznic ze światełkami, natryskami z trzech stron, radiem i wentylacją :p
Zoo?? A kiedy się wybieracie? Też bym miała ochotę, a raczej Gabisia by miała
:-D

Witam i ja po przerwie :-):-)
Było faktycznie tak pięknie że szkoda marnować czas na siedzenie w domu :tak::tak: poza tym przyleciała moja siostra z Włoch na 2 tyg wiec musiałam się nią nacieszyć i wyjechaliśmy do mojej mamy na ten czas :tak::tak: ale wszystko co dobre szybko się kończy i teraz powrót do rzeczywistości i do domu :tak::tak::tak: u nas wszystko po staremu, nic nowego się nie dzieje :tak::tak::tak:
Pozdrawiam was wszystkie gorąco :-):-)
Atfk o kurcze ale długie leczenie was czeka :szok::szok: Maję też chyba jakieś robale dopadły bo ma ciągle podkrążone oczy a wyczytałam że to oznaka pasożytów :-:)-(

jarzebinka aaa usg super z dzidzia wszystko oki i bedzie druga Cora tak jak chcialam

buziaki dla reszty, super, ze korzystacie z pogody
mamagabisi chyba sie wprosze do Ciebie na prysznic heh

Super, że wszystko dobrze z dzidzią :)
a na prysznic oczywiście zapraszam jak już skończą
:-D
Nie moglam prania zrobić i już mi góry rosną i ciuchów braknie... musze dziś wieczorem koniecznie nastawić!

reklama
Witam z rana :-):-):-):-)
Pogoda cudna, aż chce się żyć :-D:-D
Wczoraj całe popołudnie na placu zabaw spędziłyśmy, aż miło :tak::tak:
Martusia o kurcze ty już połówkę ciąży przechodziłaś :szok::szok: ale ten czas leci :szok::szok::szok: wiecie już kogo tam w brzuszku nosisz? :confused::confused:
MamaGabisi o lala fajnie ze remoncik robicie, potem wszystko takie nowe czyściutkie :tak::tak::tak::tak:

Do góry