reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

nie bylo mnie pare dni bo komp mi zjdaly wirusy, poza tym mialam takie bole zebow ze turlalam sie po podlodze, skonczylo sie kanalowka
dzis Rodzice byli, bylismy na mega spacerze lasem i w sasiedniej wiosce i potem jeszcze wokol mojej wioski, bylam w szoku, ze Oliwka dala rade tyle km isc, a jak ja wszystko interesowalo

reklama
To gratulacje dla oliwki ;)
nasza Gabi wróciła z działki calutka pogryziona przez komary... w dodatku żel po ukąszeniach babcia zostawila na działce i nie miałam jej czym posmarować wieczorem :(

a nasz wyjazd cudnie!!
Hotel Royal w Modlinie na pewno będziemy długo wspominać
;-)

Przy okazji dla starszaków polecam książkę Strażnicy historii,
której reckę właśnie znalazłam ;)
http://moniczyta.blogspot.com/2012/04/straznicy-historii-nadciaga-burza.html

u nas zbiera sie na deszcz

A ja sie dopiero witam, wstalam dopiero o 11.30
shocked.gif
tylko o 5 bylam chwilke na nogach zeby mala ubrac do przedszkola, eh kocham spac i moglabym tak 24 na dobe ale wtedy zycie przeleci mi miedzy placami, jutro mam dentyste na 8.50 strach sie bac

witam sie po dentyscie caly dzien z malymi przerwami leje jak nie wiem co, dentystka mi tylko wygrzebala drucikiem poprzednie cos czym mi zapchala w piatek i wlozyla nowe lekarstwo, spilowala mi tez gorna jedynke bo mialam wyszczerbiona, teraz w polowie czerwca mam sie stawic, na pocieszenie poszlam sobie kupic dwa staniki o chinskiego, i musilam kupic rozmiar wiekszy bo w ten co dotychczas nie moge juz cyckow upchac, eh kocham Chiny jeden stanik 11zl

hihi, mi się i za 6 zdarzało kupować :p
Ale ostatnio czaję sie promocje markowych :p
Matta kupiłam za 25 zł, intimissimi -takie proste za 20 i 35, a taki wspaniały bezszwowy z pianki za 19 :D

reklama
Do góry