reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

olka z tego co ja zrozumialam to oni chca rozdzielic dzieci urodzone do grudnia i te od stycznia urodzone i troche przyjeli dzieci dodatkowych w zwiazku z czym beda dwie grupy 4 latkow

maks olo witaj

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki!
witam sie weekendowo!!
u mnie piękna pogoda za oknem:-) wiec zaraz zmykam z Kaja na dwór!
ogarnęłam,ciasto zrobiłam i zaraz posusze głowę i będzie git.
muszę z Kaja jechać do gastrologa dziecięcego bo te lamblie nie dają spokoju:angry: ehhh
poza tym to wszystko oki!
pozdrawiam i życze miłego weekendu!!!!

Hejka, u nas od wczoraj non-stop deszcz :(

Od jutra ma się poprawic -zobaczymy. A tak profilaktycznie i wspomagająco podobno dobrze podawać maluchom pestki dyni
;)

Miłego dnia!!

witam serdecznie i Wszystkiego najlepszego dla Solenizanta.......... :tak: i może kilka słów o sobie.. praca, przedszkole......

a ja dzisiaj jestem nie do życia, zarwana nocka na babskim wieczorze z dziewczynami z watku regionalnego, o 2 byłam dopiero w domku... ale było super, warto było zarwać nocke :tak::-D:tak:

zaraz lecę do przedszkola, które wybrałam jako trzecie dla młodszego( ale do którego chodził starszak) porozmawiać z dyr. bo słyszałam, ze maja tam otworzyć 2 grupy 3 latków bo nie będzie grupy 6 latków( zostało tylko 8 dzieciaczków i połączą je z 5 latkami) wiec ide wybadać co i jak aby w razie czego w poniedziałek po wynikach działać.... :tak:

hihi -ja tak zarywam w piatek, a w sobotę rano wyjazd z m.na romantyczny weekend :laugh2:

A dziś znów kolezanka z przedszkola -tak się zaprzyjaźniły, że jeszcze zanim jedna wyjdzie od drugiej to pytają kiedy znów...

Dzięki :-D
Liczyliśmy na ładną pogode, ale mam nadzieję, ze nawet jak jej zabraknie, to coś wymyślimy
:cool2:

Wczoraj powtórka z rozrywki kolezanka była u nas i d razu rano pytanie: a kiedy jeszcze... :-D

reklama
Witam sie i ja...
u mnie oki,pogoda sie poprawiła wiec super bo szkraby na dworze szaleją większość wolnego czasu po szkole;-)!!
odezwę sie w weekend bo mężuś ma popołudniowe służby!

Do góry