reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam o poranku.......

u nas z dostaniem się w przedszkolu do kolejnej grypy nigdy nie było problemu, a wyniki 3-latków 23 kwietnia.... dzisiaj sąsiadka ma mi zrobić "wywiad" w przedszkolu jak przedstawia sie sytuacja z ilością chętnych dzieci.... :tak:

i cieszę się, ze jutro juz sobota..... :tak: szkoda tylko, ze zapowiadaja nieciekawą pogodę....

reklama
Witam :-):-)
U nas też pogoda się popsuła :cool::cool: w nocy padają i jak patrzyłam na prognozy to cały weekend ma być taki :cool::cool:
U nas pod koniec kwietnia wywieszenie listy w przedszkolu ale dyrektorka zawsze powtarzała, że te dzieci co już chodzą to zawsze są przyjmowane do starszej grupy :confused::confused: no zobaczymy bo ja co roku się stresuję ze mi dziecka nie przyjmą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

olka, anaconda nie dziwie sie ze sie stresujecie

witam sie z rana, jestem u mamy, Oliwka dostala sie do przedszkola na drugi rok HURRRA, ale beda cos mieszac z grupami od wrzesnia bo wszystkie 3, 4, 5 latki sa napisane w jednym ciagu, pewnie we wrezsniu dopiero ujawnia kto z kim bedzie chodzil i do jakiej Pani
ja dzis pol nocy nie spalam przez bol zebow, ja mam nadwrazliwosc i problem z kamieniem, zaraz zwariuje bo pracetamol nie pomaga a dentysta tez niewiele pomoze, jak nie bylam w ciazy do bralam na to tramal
aaa jeszcze apropo przedszkola dzis mowili w ddtvn o jakims elitarnym przedszkolu za 2200zł na miesiąc plus 15zl na dzien za wyzywienie :szok:

Ostatnia edycja:
:szok: ja tyle nie zarabiam nawet ;(
trzymaj się z tymi ząbkami...

pogoda straszna, ale mam dziś popołudnie dla siebie, bo gabisię odbiera mam koleżanki i idą się bawic ;)

U nas też coś się rozpogadza, mam nadzieję że to słoneczko się utrzyma to Maja na hulajnogę wyjdzie :tak::tak::tak:
Co do tego elitarnego przedszkola to też o tym oglądałam, nauka pięciu języków a psycholog się wypowiedziała że to bez sensu bo mały człowieczek musi się ojczystego języka w tym wieku uczyć a nie aspiracje rodziców - mali geniusze :cool::cool::cool::cool:

dzien dobry

martusia ja w tym roku sie nie stresuje, bo ja we wniosku wpisywalam w tym roku tylko dane oliwki i swoje, nie potrzebne bylo nawet potwierdzenie pracy, do zerowki mala musza przyjac.

martusia super ze mala sie dostala, a dlaczego beda mieszac?? nie powinni zmieniac pan w przedszkolu... dzieci sie przyzywczajaja do pan i grup.

u nas od rana piekna pogoda, ja pol dnia spedzilam z kolezanka w vision express, pobadalysmy wzrok, i za kilka dni beda nowe okulary:tak:
ogolnie jechalysmy na ta promocje 3 w cenie 1 okularow:-D

jutro planujemy pol dnia spedzic na rolkach wiec oby pogoda sie utrzymala, a w przyszylym tyg moje dziecie imprezuje, dostala zaproszenia na urodizny do 2 kolezanek:-)

reklama
witam! :-)

mogę się Dziewczyny dołączyć?
Jeden synek parę dni temu zaczął czwarty rok życia, a drugi lada dzień skończy 4 lata ;-) (zresztą widać w suwaczkach) :-p
Pozdrawiam:-)

Do góry