reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam i ja poświątecznie :-):-)
My dopiero wczoraj na wieczór wróciliśmy z wojaży tak więc nie było jak zajrzeć na bb :tak::tak:
A od dzisiaj szara rzeczywistość, Maja do przedszkola, mąż do pracy a ja muszę pranie nastawić i domek trochę uporządkować :tak::tak:
Matrusia ojejku ale was rozłożyło - dużo zdrówka życzę :tak::tak:
MamaGabisi oby ból głowy ustąpił :tak::tak:

mamaGabisi moze ona szpagaty robi :-D

u nas na szczescie Oliwka jak na razie zalatwila w przedszkolu jedne dzinsy ale teraz sa modne przecierane wiec babcia od dolu podszyla i jest ok, wiecej w domu wydziera na kolankach

ja juz jutro daje Oliwke do przedszkola, trzy tygodnie w domku starczy

i ja witam się po świątecznie....ponieważ całe świeta na wyjeździe, nawet sobie odpoczęłam...byliśmy u moich rodziców na wsi, pogoda może i nie dopisała ale i tak dzieciaki skorzystały z podwórza, w niedziele było szukanie zajączkowych prezentów na ogrodzie, frajda na całego.... :tak:do domku wróciliśmy w poniedziałek więc zdążyliśmy sobie jeszcze odsapnąć przed pracą, a że i dostaliśmy co nieco 3 dni miałam spokój z gotowaniem.... :tak::-D:tak: powtórka wyjazdu na weekend majowy, oby tylko pogoda byla lepsza.... :-D

MamaGabisi... poprawy samopoczucia.... :tak: ja pranie tez wstawiałam już w poniedziałek, bo inaczej bym nie wyrobiła, a tak codziennie jedna pralka i jakoś dochodzę do porządku w tej kwestii.... :tak:

Martusia zdrówka dla Was..... :tak:

ja dzis biegalam z mama za sukienka na wesele dla niej, padam na pyszczek, a jutro u nas sadny dzien heh wywiesza w przedszkolu kto sie dostal do przedszkola na drugi rok, mam nadzieje, ze Oliwka sie dostanie bo ja tylko do jednego przedszkola skladalam podanie i cos tez slyszalam ze beda mieszac grupy, musze jutro tez jechac rano do miasta co to wszystko obadam,

reklama
witam sie po przerwie:tak:

anaconda moja tez rajstopy nosi i nie specialnie niszczy, u nas tez czescie jakism cudem dziury sa na szwach niz na kolanach., ale za to kolana ma zawsze tak zajechane ze teraz kupujemy glowniec ciemne rajstopy.

u nas wyniki w przedszkolu dopiero po weekendzie majowym, matusia mala powinna sie dostac do tego samego przedszkola
choc stres pewnie i tak jest, u nas tez byl co roku

Do góry