reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam sie wiosennie!!
tylko na chwilkę bo wiadomo...pogoda cud miód!!
pozdrawiam kobietki!!
OLLA zdrówka!może jak sie mała dotleni to wróci do formy!
korzystajmy z pogody:-):-):-)
my dzis pierwsze ognicho palimy na działce:-D

u mnie oki, dieta dzień 6;-) daję rade i efekty zaczynam widziec!
Fifi i jego aparat... DSC_0043 (600 x 400).jpg próbujemy przyzwyczaić dziąsła!
Pani ortodontka zrobiła mu bajerancji aparat z zatopionymi pająkami:-D!Fifi zachwycony...a ja NIENAWIDZĘ PAJĄKÓW:szok:!

poza tym Kaja to mała szatanica...ehh jak będę miała więcej czasu to opisze co to za czorrrt!
jesli chodzi o wyniki to w poniedziałek najprawdopodobniej zaczniemy kuracje na tą lamblię i oby wszystko sie nawróciło!

POZDRAWIAM I ZMYKAM!!
MIŁEGO WEEKENDU!!
BAAAAA BARDZO MIŁEGO!

reklama
aftk aparat z pajakami bleee

ja wczoraj padlam spac przed 20ta i spalam do rana strasznie mnie dzis glowa boli, chyba wezme paracetamol bo padne
ja dzisiaj i jutro sama w domu chalupke trzeba odkopac mam nakupowane kupe gazet na wekend, musze posprzatac chalupke ale nie moge sie ruszyc przez bol glowy, zaraz bede ogladac o 11 z mala bajke Zakochany Kundel na disney chanel a potem bede sprzatac,m potemobiadek, prasowanie i pewnie znowu wieczorkiem padne niezdazywszy nic przeczytac
nie wiem tez co z przedszkolem malej od kwietnia bo m bedzie pracowal na dwie zmiany od 6 do 14 i od 14 do 22ej i na rano jeszcze jakos da rade z przedszkolem ale na popoludniu nie da rady bo nie bedziemy sto razy jezdzic, mamy 8km do przedszkola i do pracy m i zawsze m ja zawozil i przywozil no ale teraz nie ma jak za bardzo

dzien dobry

u nas ciut lepiej, wzglednie bezgoraczkowo.

ja od rana sie za pozadki wzelam odsiwezylam pozostala czesc mieszkania i jest pieknie:-D

atfk fajny aparacik, dobrze ze tak na chlopieco zrobiony.

a coz ta kajka??

martusia kurde to neifajnie z tym przedszkolem bedzie, oby znalazlo sie rozwiazanie

a ja oczywiscie nie przeczytalam ani strony przed 13 ta poszlam z mala na podworko do sasiadow i siedzialysmy dlugo ja sobie pogadalam z sasiadka a mala nabawila sie z Synem sasiadow, potem jeszcze poszlysmy do lasu, a jak wrocilam to posprzatalam chalupe, a moja mala dzis mi podlozyla raczke pod wrzatek, jak dolewalam jej do wanny bo chlodna woda sie napuscila a powtarzalam jej ze nie wolno bo to jest bardzo gorace, lapka jej spuchla, strasznie placze co chwile, nasmarowalam jej mascia na oparzenia i nakleilam jej tzw. plasterek antybolek z kubusia puchatka,ona wierzy ze mniej boli jak sie naklei heh taka metode dla dzieci stosowala mojej sp. Tesciowa, no i Oliwka poszla do lozka przed 18ta zaraz po tym oparzeniu i po kapieli, drzemala a teraz juz chyba spi na dobre bo dalam jej nurofen
a ja zaraz ide prasowac
nawet obiadu dzis nie robilam bo nie bylo kiedy mala nie chce jesc po tym oparzeniu wypila tylko mleko a ja zjadlam bulke

Witam poweekendowo :-):-)
Pogoda była cuda i oby już taka została na dłużej, my po mega długich spacerach bo w domu szkoda by było siedzieć :tak::tak: pojechaliśmy też nad zalew gdzie spotkaliśmy się z ciotkami i ich rodzinkami tak więc nawet rodzinne spotkania się udały :tak::tak:
A ja od dzisiaj na Dukana przechodzę i jak nie zlecę chociaż 5kg to się za wścieknę :crazy::crazy:
Ollka jak tam Oliwka? Wychodzicie z choroby? :baffled::baffled::baffled:
Atfk aparat obrzydliwy ;-);-) ale jak Filipkowi się podoba to najważniejsze :-D:-D:-D a jak mu idzie przyzwyczajanie się :confused2::confused2::confused2: ile ma to nosić?
Martusia o to niefajnie z tym przedszkolem, a ty nie dasz radę jeździć? Chyba jakiś autobus tam podjeżdża? i jak oparzenie, nie boli już tak bardzo? :baffled::baffled::baffled:

dzien dobry
martusia jak corcia??

jejku ja pamietam jak moja raz miala paluszek lekko pparzony, ile bylo placzu...

u nas w weenekd tez bylo pieknie, bylysmy nawet wczoraj na dworze bo goraczki juz n ie bylo, kaszel nadal jest, ale dzis kupimy jakis inny syrop i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
a pozatym moje dziecko rewelacyjnie radzi sobie na rolkach, strasznie dumna z niej ejstem:tak::tak:

anaconda super ze weekend udany

u nas juz dzis brak pogody.... ponuro i deszczowo

witam sie i ja

Oliwka i jej oparzenie juz lepiej ale ma dosc duzy pecharz na 3/4 paluszka miedzy palcami ale juz tak nie placze nawet mowi ze juz nie boli i dala sobie wieczorem zdjac plasterek tylko przy smarowaniu marudzi

u nas w nocy padalo i dzis rano tez teraz wyszlo sloneczko

fajnie ze mialyscie udane wekendy
buziaki

Witam wtorkowo :-):-)
A u nas nadal bezchmurne niebo i cieplutko - uwielbiam taką pogodę :tak::tak:
Moja Maja kiedyś poparzyła sobie paluszki u rąk bo podniosła gorący kamień który babcia wyrzuciła z ogniska, ale wtedy płaczu było i pisku :szok::szok:
Zaczęłyście już przedświąteczne porządki bo ja nic, a okna cały czas czekają :crazy::crazy:
Miłego dnia życzę :-):-)

dzien dobry
anaconda ja w sobote caly dzien sprztalam...
okno jedno mi zostalo.
a tak meble od jutra chce robic tylko musze oddelegowac mala do rpzedszkoal bo juz z nia niewyrabiamw domu

reklama
okna?.. fiu.. ja jeszcze na pewno w tym tygodniu nie dam rady...
Od 2 tygodni nie miałam czasu odkurzyc - nie była mie w weekend a wieczorem wracałm 19-20...
Dziś MUSZę, bo już nawet Gabi mówi - bawiąc sie na podłodze,że kudły są :(
Kiepsko z tym przedszkolem. My coprawda też płacimy prawie dwa razy wiecej odkąd samochodem, ale zaoszczędzony czas bezcenny akurat w tym przypadku...

Do góry