reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
zagladam do was,sorki ze tak ostatnio z doskoku :zawstydzona/y:
atfk aparat :szok:,ale najwazniejsze ze Fifi zadowolony ;-)
anaconda sliczny szczerbolek z corci :tak: ,no i BB musi byc :-D
nie poczytalam was..jakos sie zbiore i nadrobie :tak:

Anaconda...... a wróżka zębuszka była.....:-D

Martusia..... zdrówka i poprawy samopoczucia...... :tak:

u nas tez dziś zapowiada się słoneczny dzień a weekend do tego jeszcze ciepły więc pewnie cały w terenie.... :tak: młodszy już zdrowy, ale jeszcze w domu więc już dostajemy wszyscy na głowe bo go nosi, co rano sie ubiera i idzie do dzieci, szleje na całego, .... babcia pewnie z radościa wróci do domku na odpoczynek.... ale może przynajmniej nie będzie nalegała, aby go wziąść na wakacje, co mi nie jest na reke,( aby tam był) bo jaka frajda dla dziecka pojechać z 6 pietra na 4 na wakacje..... babcia ogólnie źle znosi upały ( wiek robi swoje) wiec wiadomo ograniczone wyjścia, na basen nie pójdzie, bo przecież z małym do wody nie wejdzie, plac zabaw w upały odpada...... :tak: wiec juz im zaklepałam wakacje u moich rodziców - wieś, podwórko, plac zabaw na podwórzu, basen dmuchany i moj młodszy brat do opieki i zabawy ( 18 lat) .... wiec może obejdzie sie bez żali i pretensji od teściów..... :-D

aparat jest fajny :) ciekawszy niż ja miałam :p

jarzebinka fajnie z tymi wakacjami na wsi ;)
martusia -3maj się!!

U nas wczoraj była koleżanka z przedszkola -bawiły się do 21.20 i nie miały dośc... Tylko kiedy jeszcze?? Za ile nocek, mamo, no kiedy?...
A rano był foch, że ona nie chce do obcych ludzi, bo się wstydzi - tak wstydzi sie pani i pana w przedszkolu
:eek:
nie zmienili isę, wiec nie weim o co jej chodzi... moze tylko taki grymas...

Dobry wieczór kobietki!
zagladam na chwilkę zeby poczytać co u Was ale widzę ze za dużo nie napisałyście!
martusia jak u ciebie???zdrówko no i reszta?
jarzebinka ja tez uważam ze wieś to kapitalne miejsce na wakacje.... !dobry pomysł!!!
oby tylko pogoda nam dopisala w tym roku!
anaconda nie wiem czy juz pisałam ale Maja wygląda super... jakbym moja Kajulkę widziała!Szczerbolowy czas nastał:-D

no ogólnie u mnie oki,cos mnie dzisiaj jajnik boli...ehhh
szkraby spią od godziny, ja oglądam hotel52 a mężuś jeszcze w pracy;-)
pogoda zrobiła sie nam cudna...i oby tak dalej

pozdrawiam bardzo mocno i życze udanego weekendu

sorki nadrobilam po lepkach bo pozno wrocilam, bylam dzis u lekarza, z dzidzia wszystko ok, nie mialam usg, ale lekarz badal mnie przez brzuch, dostalam skierowanie na krew i mocz przez te moje ostatnie zle wyniki, mala dzis miala wypadek w przedszkolu skakala az uderzyla w umywalke, gorne zeby luzne, mam nadzieje, ze jej nie wypadna plus rozcieta warga, dzis zostala u Babci, wczorajszy moj problem nadal trwa

Martusia to sobie mała zafundowała dodatkowe atrakcje w przedszkolu... aby się wszystko ładnie pogoiło i oczywiście dobrych wyników dla Ciebie.... :tak:

ja tez życzę udanego weekendu, pogoda nam się zapowiada iście wiosenna więc trzeba skorzystać... a pamiętacie, że zmieniamy czas na letni, popołudnia będą dłuższe jupiiiiii :tak::-D:tak:

reklama
jarzebinka no fajnie z tymi popoludniami tylko gorzej zeby sie organizm przestawil

Bylam dzisiaj w zusie i sie pocieszylam bede dostawac tylko o 200zl mniej niz dotychczas bo oni to jakos inaczej licza, odliczaja podatek od tego, to co dostawalam do tej pory starczalo na styk na zycie, a teraz w zyciu nie starczy, zalamac sie mozna chore panstwo, polityka prorodzinna ha ha ha

Do góry