reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
martusia trzymajcie sie !:***

U mnie Daniel idzie juz obowiazkowo do przedszkola od wrzesnia :tak: a nad Hanią sie zastanawiamy... jak narazie z badan- nadaje sie do pierwszej klasy, zobaczymy co tam wyjdzie w kwietniu na nastepnym :tak:
Jak bym puscila ja do pierwszej to miedzy nią a Danielem bedzie 2 lata różnicy w szkole mimo tego ze tylko rok różnicy tak naprawde... i to mnie zniechęca.... ehhhh ciezka decyzja przed nami....

hejka,
glowa mi dzisiaj peka,jak ja tego nie lubie,grrr..nie jestem w stanie nia ruszac,a smyki jak na zlosc nie potrafia byc cicho..:angry:,u nas taka goraczka,ze jak do poludnia bylam na miescie to szlam na krotkim rekawku,bo normalnie sie rozpuszczalam..oby taka pogoda juz zostala..;-),to w weekend bedzie mozna zrobic grilla..:tak:
chorowitkom zdrowka,a cala reszte pozdrawiam..;-)

nie mam siły się wczytywać.. wybaczcie...
wirus z przedszkola i mnie dopadł w domu na zwolnieniu do poniedziałku...

madlen -cierpliwosci i dobrego humoru młodego i obyś na zebraniu się nie wstydziła ;)

Martusia -zdrówka!!! i bez nerwów...

Witam z rana :-):-):-)
U nas w przedszkolu też prawie cała grupa zostaje jeszcze na ten rok :tak::tak:
Madlen ale ci zazdroszczę tego ciepełka i krótkiego rękawka :tak::tak::tak: ja to mogę tylko pomarzyć, u nas od rana pochmurno i mam wrażenie że zaraz zacznie lać :-:)-(
MamaGabisi zdrówka wam podsyłam :tak::tak:

dzien dobry
mamo Gabisi zdrowka!
anaconda to ja mam za oknem tak od wczoraj...
madlen poslij do nas troche slonka, bo cieplo mamy ale tak ponuro ze anjchetniej by sie z domu nie wychodzilo.

hejka,u mnie juz dzisiaj tez pada..chyba dlatego wczoraj tak mnie glowa bolala,te cisnienie skacze jak oszalale..ale jest cieplo..wiec moze byc,wszedzie mam okna pootwierane,a jest tak cieplo w domu, jakby byly zamkniete..:szok:
MamaGabisi duzo zdrowka ;-)
pamietam jak tu przylecialam ,to tez bylismy ze smykami grubo ubrani,bo w Polsce byla jeszcze zima..a moj maz,wyskoczyl na samej bluzie i pyta sie nas..czy my z Syberii przylecielismy :-D..bo tutaj wiosna byla :tak:
jak dzisiaj wyjdzie u nas slonko,to wysle troszke do was..;-)

reklama
ja wysprzatalam jeden pokoj po zimie, okno umylam, i juz teraz wlacozny do obiegu botak jak zimno nie ma tak dodatkowego ogrzewania.
obiad mam z wczoraj, a mlodej cos tam sie wymysli. ciasto w piekarniku wiec chwila luzu:)

Do góry