reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no i stalo sie co mialo sie stac zaslablam w nocy i dzis rano wyladowalam u lekarza jeszcze dzis ide raz do mojego prywatnie po 17 silne przemeczenie organizmu anemia bakterie w moczu musze lezec i byc na l4 ide jeszcze raz do mojego lekarza bo moim zdaniem zurawina to za malo
bylam u lekarza antybiotyk! l4 do konca ciazy, lekarz powiedzial, ze b szybko dostalam te bakterie w moczu, ze pewnie bedzie mnie to przesladowac do porodu, przez te omdlenia i anemie, mam lezec, m bedzie mnie wozil rano do mamy zebym sama w tym lesie w razie co nie byla, m wzial dzis wolne na zadanie w pracy czy cos takiego, bo musial mnie wywlec z restauracji w ktorej siedziam (byla najblizej miejsca omdlenia), strasznie mnie trzesie, nie mam sily ustac na nogach, jak konczasie wymioty to zaczyna sie cos nowego i tak do konca juz chyba bedzie

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Wiosna chyba już tuż tuż bo mnie od wczoraj katar alergiczny trzyma, oczy łzawią i ogólnie jestem do niczego, a tu żadnych tabletek jeszcze nie mam bo u alergologa nie byłam :-:)-(
U nas dzisiaj mały mrozik ale słoneczko się przebija to może w ciągu dnia się ociepli :tak::tak::tak:
Martusia o rany, ale cię dopadło :tak::tak: dobrze że jesteś pod opieką lekarza i na L4 sobie odpoczniesz :tak::tak: my tu będziemy za ciebie trzymam kciuki i oczywiście za małą dzidzię też :tak::tak:
Madlen bo człowiek taki jest że tylko gromadzi i gromadzi a potem jak dochodzi do przeprowadzki to tragedia gdzie to wszystko spakować :-D:-D:-D a jakie macie teraz mieszkanko? Ile pokoi?
Ollka jak tam po zebraniu? :confused2::confused2:

WITAM
MARTUSIA DOBRZE ZE MASZ OPIEKE, TERAZ TYLKO ODPOCZYWAC.
TRZYMAMY KCIUKI

Anaconda zebranie krotkie, glownie o tym co przerobily dzieci, o tymze cala grupa rocznikowo 6 latkow zostaje, czyli dzieci z 2006. dojdzie do nich 6 nowych dzieci bo tyle jest tych co obowiazkowo ida do pierwszej klasy.
pani pytala tez o wycieczke bo chce zrobic a ze tot eraz wysokie koszty to chciala wiedziec co o tymmysla rodzice.
w sumie kazdy sie nastawil na to zebranie z opiniami o dziecku a tu nic z tego, opinie maja byc do konca kwietnia.

my pozniej poszlysmy do jednej mamy na kawke i mala sie z koelzanka wyszalala:tak::tak:

hejka
mnie dzisiaj mlody wkurzyl w drodze do szkoly..te jego humorki wychodza mi czasami bokiem,jest taki uparty i wszystko musi byc na jego :angry:,nie wiem za kim on taki uparty :angry: achhhh..a ja teraz siedze i mysle,czy mu przeszlo..bo jak nie to nauczyciele beda mieli z nim ciezko...
Anaconda niby 4pokoje,ale sa male i te dwa na dole sa 1 to jadalnia,a 2 to goscinny,ale sa tak male..jak klatki dla szczurow..a mi to sie marzy duzy salon..no i strych,zebym miala gdzie trzymac wszystkie smieci :-D..
ja to jestem straszny chomik..nim cos wywale,albo wydam to sie 5razy zastanawiam ..no i mam sentyment,np.do 1szego plecaka szkolnego,albo jakiejs bluzeczki dzieci..itp..no i tak to gromadze..dawno niepotrzebne rzeczy,ale zal sie pozbyc :-D,a potem sama na siebie jestem zla..dostalam od meza nowe garnki i patelnie..,mialam stare wydac..ale mi szkoda..bo sa jeszcze OK...<no i nasze 1sze tutaj zakupione..sentyment>i tak sie napelniaja szafy i katy :-D
Olka pyt.chyba jak dlugo tutaj jestesmy..,w czawartek bedzie 4 l.:tak:
MamaGabisi zdrowka dla was ;-)
Marta dla ciebie tez ;-)

madlen to juz troszke tam jestescie:)

ja na szczescie sentymentu nie mam, i wywalam to co niepotrzebne, inaczje by sie jak ruszyc nie bylo.
przewaznie robie pozadki jak oliwi nie ma bo ona tot ez sentyment ma do wszystkiego i wszystko jej potrzebne

anaconda ja tez cierpie na alergie
olka super ze mala wczoraj sie wybawila
madlen moj m jest takim zbieraczem, na takim przykladzie, ze przetartych spodni nie wyrzuci bo moga sie mu jeszcze do roboty przydac jakiejs przy domu albo cos, ale po co mu 10 takich spodni? malpa jestem bo zdarza mi sie mu te spodnie wyrzucic, ale np jakichs pamiatek z wojska bym mu nie wyrzucila,

u nas w nocy i rano padal snieg, moze pol cm lezy, a teraz leje jak z wiadra, a zeby bylo weselej to jutro ma byc plus 11, super bloto bedzie, normalnie pierwsza klasa,
ja na szczescie dzis po dwoch tabletkach antybiotyku odrobinke lepiej, a w nocy myslalam ze umre dodatkowo na zeby, paracetamol poszedl w ruch, mam taka silna nadwrazliwosc

Olka czas leci..a dzien kiedy tu przylecialam,pamietam jakby to bylo wczoraj :szok:
u nas jest +14 ,jak idziemy rano do szkoly to ptaszki spiewaja ..jak ja kocham marzec !!!!..nawet to ,ze za pare dni skoncze 33l jakos mnie nie doluje :-D,wiosna zawsze mam w sobie duzo energii,normalnie jakbym miala adhd ;-)
ja sentyment mialam zawsze..jak bylam dzieckiem to nawet do patykow i kamieni,ktore znalazlam w lesie :tak::-D

ja dzis mam mega przezycia mala placze od 2 w nocy wszystko sie chyba nalozylo nowe lozko i wczorajsze spory z ulubiona kolezanka z przedszkola i to ze ponoc ja wczoraj jaks chlopiec uderzyl w przedszkolu plakala ale sama postanowila ze do przedszkola idzie moje dziecko ktore zawsze trzeba bylo sila z przedszkola wyciagac zostalo dzis tam z placzem a jej ulubiona Pani bedzie dopiero o 14 ale udalo mi sie z nia rano porozmawiac eh boli

aaa cos mi sie przypomnialo przyszedl fotalik samochodowy ten co wam wczesniej pokazywalam i jest rewealyjny ma taka specjalne przepinke do pasa ze pas idzie prawidlowo tak jak u doroslego a nie po szyji

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Wczoraj na wieczór jeszcze szyby w aucie skrobałam a dzisiaj od rana mega odwilż i chlapa na całego :crazy::crazy:
A ja od rana jakiegoś powera dostałam i już zdążyłam okno kuchenne umyć :tak::tak:
Madlen aż zazdroszczę tych 14st.C, u nas coś koło 5 :-:)-( to już my byśmy się razem nie dogadały bo ja lubię płynność i wyrzucam wszystko co niepotrzebne :-D:-D:-D
Martusia głowa do góry, nasze dzieci mają swoje problemy które bardzo przeżywają, może być tak że już dzisiaj po południu będzie wszystko dobrze i przedszkole znowu będzie najfajniejsze :tak::tak::tak:
Ollka u Mai w przedszkolu też prawie wszyscy zostają jeszcze na drugi rok :tak::tak: i bardzo dobrze, jeszcze będą mieli czas na naukę w szkole :tak::tak:

reklama
Anaconda to ja bym zbierala ,a ty bys wyrzucala i tyle bysmy sie dogadaly..pamietaj,ze przeciwienstwa sie przyciagaja :-D;-)
wczoraj dostalam kartke,ze pod koniec marca jest zebranie..do tej pory wsio bylo OK,ale ostatnio cos moje smyki opuszczaja sie w nauce..chyba wiosne czuja i zamiast myslec o szkole i nauce,oni mysla o wakacjach..juz odliczaja dni do przerwy wielkanocnej..:-D

Do góry