reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

oliwka spi a ja jestem
dzis na mega lenistwo cierpialam. mimo sloneczka nic mi sie nie chcialo wiec wyszlam wczesniej po mala i zrobilam sobie spacer:-D

martusia super ze fotelik okazal sie trafnym wyborem, co do malej to kazdemu dziecku zdazaja sie takie dni. niestety.

madlen nie dziw sie dziecia, jak macie tak piekna pogode:tak:

reklama
Ja też dzisiaj wyjątkowo o tej porze jestem, a to dlatego,że mąż pojechał na noc do swojej mamy więc ja mam luzik i kompa wolnego :-D:-D jedyny minus że jutro z rana sama będę musiała zaprowadzić Maję do przedszkola :crazy::crazy:
Madlen mi też by się nie chciało o szkole myśleć więc wcale się nie dziwię twoim smykom :-p:-p;-);-) zwłaszcza ze u was to już wiosna pełną parą :tak::tak:
Ollka ja też dzisiaj lenia miałam, nawet pierogi z zamrażalki wyjęłam zamiast coś gotować :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i do tego pojechałam po Maję autem mimo że mam ok. 10 min na piechotę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: oby tylko jutro z takim leniem się nie obudzić ;-);-)

DZIEN DOBRY
ANACONDA TO MY WCZORAJ SPACERKIEM WRACALYSMY...
PRZYZNAM SIE ZE LEN MNIE NIE OPUSCIL... dalej mi sie nic, kompletnie nic nie chce...
ide tylko obiad zrobic:) i to bedzie na tyle

Witam :-):-)
Ja też się dzisiaj chyba z leniem obudziłam bo rano znowu Maję autem podwiozłam do przedszkola :sorry::sorry:
No ale wreszcie do lekarza się zapisałam więc skierowanie do alergologa będzie, no i leki przepisze :tak::tak:
U nas ciepełko od rana i nie pada - wiosna wreszcie idzie :tak::tak:

liza oby cie chorobsko nie rozlozylo, zdrowka.

u nas tez taka pogoda. bogracz juz zrobiony, mieszkanko ogarniete, i nic wiecej mi sie nie chce....

u nas pochmurno ale plus 9 stopni
ale wczoraj przeszlam wrr i pytam jak tu lezec, pojechalam do przychodni do ktorej nalezala moja Corka jak sie wkur.... to masakra, zeby przyjeli Oliwke to musialam sie prosic lekarki, ktora nie chciala jej przyjac dopiero sie zgodzila jak sklamalam ze miala wyzsza temp niz w rzeczywistosci, miala 38,2 a ja powiedzialam ze 39, szanowna lekarka stwierdzila, ze ropy na migdalach nie ma i wypisala recepte na antyiotyk za 42zl, oczywiscie recepta wyladowala tam gdzie powinna czyliw koszu
laugh.gif
poszlam do innej przychodni i tu o dziwo dostalismy sie bez problemutylkomusielismyprawie godz czekac i to do ordynator oddzialu dzieciecego i wiecie co nic mojemu dziecku nie jest! dostala nurofen do brania co 8godzin, isyrop na kszel, do pon nie ma isc do przedszkola,lekarka stwierdzila tylko, ze cos sie wykluwa, dodam, ze juz drugi raz wyrzucilam recepte z tej pierwszej przychodni i to od roznych lekarek i w obu przypadkach mialam racje, oczywiscie przepisuje Oliwke do tej drugiej przychodni, lekarka nawet mnie poznala po 3 latach i mowila, ze mam sie trzymac, bo Oliwka byla wczesniakiem, bo oni wczesniakow na oddziale nie chca heh
laugh.gif

reklama
no i stalo sie co mialo sie stac zaslablam w nocy i dzis rano wyladowalam u lekarza jeszcze dzis ide raz do mojego prywatnie po 17 silne przemeczenie organizmu anemia bakterie w moczu musze lezec i byc na l4 ide jeszcze raz do mojego lekarza bo moim zdaniem zurawina to za malo

wszystkiego dobrego... wypoczywaj.... dbaj o siebie i maleństwo....choć widzę, ze nie jest to łatwe...zdrówka dla Oliwki.... :tak:

u nas pogoda beznadziejna - szaro, buro i mokro...... :tak:

wczoraj byłam na drzwiach otwartych w przedszkolu dla młodszego jeszcze dzisiaj są to chyba wybiorę się z nim aby sie pobawił i zobaczę jaka będzie reakcja na nowe i od razu zostawię wniosek.... :tak:

Do góry