reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Anaconda ale Maja sie zmienila,pomyslalam,ze to moze dziecko siostry twojej

Madlen moze Mati na alergie na szkole;-)

ojj ja bym chcial troche ciszy po pracy,bo trojka dzieci od 1,5 do 7- ciagle w ruchu i glosni,o balaganie nie wspomne;-),a maly jak mama mu z widoku zejdzie to zaraz mamamamama,ale jeszcze tydzien zamieszanie,bo siora wraca do siebie

reklama
Witam :-):-):-)
Dzisiaj Maja wstała wcześniej ode mnie i nawet wcześniej od budzika ale grzecznie poszła do tatusia a ja jeszcze te 5 min mogłam się zdrzemnąć :sorry::sorry: normalnie dzisiaj to flaki chodzące ze mnie bo @ mnie nawiedziła w nocy :crazy::crazy:
Dzisiaj wybieram się razem z Mają do dentystki na godz.14 a potem zrobimy sobie taki babski wypad po galerii lubelskiej :-p:-p
Martusia współczuję ospy - oby łagodnie córcia ją przeszła :tak::tak:
Mozi ja też nie wyobrażam sobie ciągłego hałasu w domu - za bardzo cenię sobie ciszę i spokój a moja siostra jest panienką i dzieci nie ma :tak::tak: ta mała pucka to moja Maja :-D:-D
Ollka i jak po imprezie urodzinowej? Zapewne się udała :tak::tak:
Agatulka chyba mogę napisać że masz się dobrze tylko skurczy dostałaś i musisz leżeć i odpoczywać bo dziewczyny się martwią tu na wątku o ciebie :sorry::sorry:

zdrowka dla agatulki
my wlasnie czekamy w kolejce do lekarza jedna osobe niezarejestrowana na godzine przyjmuje masakra jakas a na dworzu ulewa i wichura

dzien dobry

martusia zdrowka dla malej, oby lagodnie to przeszla to bedziecie mialyz glowy.

anaconda impreza fajna tylko dzieci malutko, jak sie okazalo mama solenizantki faktycznie dala zaproszenia 2 i dzien przed impreza wiec wiadomo jak teraz jest, wikeszosc osob nawet wolnego nie dostala, do tego czas przed wyplatami...

oliwka sie wyszalala, animatorka super prowadzila impreze a ja pochodzilam po galeri, odpoczelam bo wczoraj mega napiety dzien byl.

widzę, że i u was sezon na ospę, tu mnóstwo dzieci choruje. życzę, by wszystkie przeszły tak jak mój młody - miał 8 krost i żadnej temperatury ;-)

ja jestem zawalona robotą, całe dni przy kompie, ale nie mam siły nic pisać ponad to co muszę. wczoraj miałam ciekawą niespodziankę u Maćka w szkole. miał robione testy pod kątem dysleksji, bo ma kilka objawów, przy okazji wyraziłam zgodę na inne, bo pani psycholog zaproponowała zaciekawiona Maćkiem w ogóle. w tym jeden jakiego nie pamiętam nazwy, chodziło o słownictwo i kojarzenie i myślenie rzecz jasna. efekt Maćka - poziom wyższy niż przeciętnego 16-latka. szok. zasugerowała kolejne. myślę, ze inne mu tak dobrze nie pójdą, bo nie ma do tego podstaw, genialny nie jest. ale ten mnie z nóg zwalił.

poza tym za oknem wichura, śnieg z deszczem, nieprzyjemnie, a mnie jeszcze czeka weekend w pracy i jakoś tak nic mi się nie chce....

witam w piekny deszczowy i wietrzny dzien :-D,z aoknem tak ciemno,ze jak szlismy do szkoly,to dizeciaki pytaly sie czemu im kaze w nocy do szkoly isc :szok::-D..pogoda u nas maskryczna od kilku dni..gdzie ta zima ???
agatulka trzymja sie kochana i odpoczywaj !!!
anaconda dzieki za wiadomosc ;-) powodzenia u dentysty i udanych zakupow ;-)
olka dac zaproszenie na dzien czy dwa przed imprezka :szok:,wiadomo ze teraz po swietach to ludzie sa splukani,nie dziwie sie,ze malo dzieci bylo,ale dobrze ze twoja mala sie wybawila ;-)
naja ale ty mas zdolnego syna :szok:,wielkie gartki dla Macka i jego mamy,bo to jednak w duzej mierze twoja zasluga ;-) ciesz sie kochana,ze masz tak wspanialego syna,mozesz byc dumna :tak:

a moja ziutka moze przejdzie w klasie o jeden stopien wyzej,znaczy sie do lepszej grupy..jesli chodzi o angielski jako przedmiot,to jest na rowni z tutejszymi dziecmi,a nawet od niektorych lepsza..ale ta matematyka..no coz,nie w kazdej dziedzinie mozna byc orlem ;-),czeka teraz na opinie swojego nauczyciela..

madlen pewnie tez by mi bylo teraz ciezko cos kupic, ale w szafie zapasy mam:) kupilamz koelzanka kolo listopada kilka fajnych i naprawde tanich rzeczy to teraz sie przyda:)

naja super masz zdolnego syna:) nic tylko sie cieszyc:)

madlen fajnie ze corci tak dobrze idzie:)

u mnie nie da sie rozpalic w peicu, wszytsko na mieszkanie cisnie takie zawieje sa... koszmar

olka my w Polsce tez mielismy piec kaflowy i przy paskudnej pogodzie czasami rozpalam pol dnia,bo nic a nic nie chcialo sie palic :no:

reklama
Do góry