reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam z rana :-):-)
Wczoraj popołudniu piękne słoneczko u nas wyszło i było naprawdę typowo wiosennie :tak::tak: a gdzie ta zima :szok::szok: czyżby w kwietniu miała przyjść :szok::szok:
Ja na dzisiaj żadnych planów nie mam, no chyba ze na małe zakupy wyskoczę :sorry2::sorry2: no i prasowanie na mnie czeka ale tylko z jednej pralki więc nie jest tak źle :tak::tak:
Ollka moja mama też miała kamienie i operację na to, do dzisiaj kamyczki leżą na pamiątkę w szkatułce :-):-) a czemu ty prezentu córce na święta nie dałaś :szok::szok:
No moja Maja już za kilka dni ma urodziny a ze jest wielką fanką kucyków pony do dostanie w prezencie zestaw kucykowy no i niespodzianką ma być kucykowy tort :tak::tak:
Martusia dużo zdrówka życzę i oby jelitówka jak najszybciej odpuściła :tak::tak:
Co do kawy to ja piję dwie dziennie ale małe i bardzo mocne robione "po włosku" czyli w cafetierze

reklama
dzien dobry

martusia zdrowka!

anaconda ja jzu tez mam te kamiki w domu, pozniej musze ej do czegos schowac, tylko chce policzyc:) bo duzo tego...

anaconda bardzo bardzo interesuje mnie tort:) koniecznie chce widziec fotki bo mloda tez uwielbia kucyki:)

a dziecku nie dalam prezentu bo wyrodna matka jestem:) a tyak na powaznie dostala gre mlodeli i starczy :) bo od chrzestnej dostala pinki i i tak cala uwaga skupila sie na nim

a moj prezent czeka do lutego, wkoncu na wiosne bardziej sie przyda:) no i jeden wydatek mniej

poza tym psa oddelegowalam juz o 9 do fryzjera, teraz czekam na tel keidy odbior, mala tez chce wczesniej do domu wziac bo juz o 16 impreza urodzinowa jej koelzankia jeszcze trzeba dojechac

olka ty wyrodna matko :-D,ale czesto tak jest,ze im wiecej te dzieciaki maja,tym mniej pomyslu,czym sie bawic
anaconda czy to jest mala Majeczka ?? jakie wloski czarne,jakby moja Martyne widziala,ona tez byla taka czarnulka,ale szybko jej wloski zjasnialy :tak:
u nas tez bardzooo dlugo byly kucyki na topie,ale chyba moje dziecie juz z tego wyroslo i im starsza,tym mniej pomyslu na prezenty..ale cos do malowanai,rysowania..zawsze sie sprawdza;-) bo moje starsze dziecie uwielbia rysowac,malowac,cos tworzyc..wkoncu dusza artysty..:tak:
marta zdrowka,juz pisalam tobie na innym watku,ze na jelitowke najlepsza cola albo pepsi ;-)
a moje szkraby dzisiaj 1szy dzien w szkole,mlody troche jeczal,ale nie bylo tak zle..myslalam,ze bedzie gorzej..a jaka cisza w domu..az dziwnie :-D

madlen ja wlasnie wyszla z zalozenia ze dostanie tyle rzeczy ze polowa ja nie zainteresuje, wiec po co dawac cos co mozna dac pozniej:)

moja tez uwielbia plastyczne rzeczy:) mazaki, kredki pastelowe, dziurkacze ozdobne itp zawsze sa super:)

tez mam cisze w domu... dzieckow przedszkolu, pies nie biega... az niefajnie jest... nieprzyzwyczajona jestem

my nie mamy za duzo zdjec z okresu,jak dzieci byly male,bo nie mielismy aparatu :-(,ale wszystko nadrobie,jak bede wnuki miala ;-)

reklama
oliwka tez zlapala ode mnie jelitowke siet

zdrowka dla was !!!
zuzinka a jak maz? mam nadzieje,ze juz wsio dobrze ;-) i fajnie,ze chociaz sie pokazujesz..patrzac na twoj suwaczek,to jestem w szoku,niedawno robilas test a to juz tyle zlecialo :szok:

a moj mlody 1szy dzien w szkole i juz ma plamy :wściekła/y: on ma chyba alergie na szkole,bo jak byl w domu,to wsio bylo OK,a teraz znowu wielkie,czerwone placki :-(
:wściekła/y:

Do góry