reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Ollka nie wiedziałam że twoja mama jest w szpitalu :szok::szok: co jej jest
Madlen pomysł synka genialny, ja czasem mam takie myśli że mogłabym być jak niedźwiedzie i przesypiać całą zimę i całe to zimno :-D:-D
A co do ludzi to chyba każdy teraz bardziej nastawiony na branie tylko dla siebie i stąd ten egoizm, zauważ ze dawniej np. na wsiach to jeden sąsiad chodził do drugiego pomagać w polu za darmo i nie czekał na zapłatę a teraz za płotem babuszka stara sama mieszka i nikomu nie przyjdzie do głowy żeby ją odwiedzic i zapytać czy może w czymś pomóc, ten świat zrobił się strasznie materialny i egoistyczny, ja to czasem mówię że chciałabym w jakimś średniowieczu żyć :sorry::cool:

reklama
olka same choroby u was na poczatku roku :-(,oby szybko wszystko,co zle minelo ;-)
fajnie,ze cora idzie na urodzinki,bedize miala jakas rozrywke :tak:
anaconda my sie chyba starzejemy,ze takie rzeczy zauwazamy..ale mowisz prawde kobieto :tak:..coraz wiecej zawisci miedzy ludzmi,kiedys jednak bylo inaczej..a teraz..jak ktos nie ma z ciebie uzytku,to jestes bezuzyteczny...smutne to ..:-(
a u nas caly dzien pada i wieje,chcialam isc do sklepu ale nie usmiecha mi sie wyjsc w taka pogode..krzatam sie z kata w kat i sie obijam..w domu bajzel,a mi sie nawet nie chce noga ruszyc..:no::wściekła/y::zawstydzona/y:,nawet obiadu nie robie,dzieciaki dostaly grillowana piers z kurczka i chleb..bo matka ma lenia,ze az wstyd !!!

anaconda moja mama tez ma kamienie,ale ona solidna ilosc miala i termin zabiegu juz ustalony wczesniej,

co do tego jak teraz jest macie niestety racje... egoizm i pieniadze zadza ludzmi maksymalnie... przykre to...

madlen jak taka pogoda to nie ma sie co dziwic ze ci sie nic nie chce, a frilowany kurczak to tez obiad:)

moja spi, marudzila mega jak wrocila do domu, mam nadzieje ze jutro humor bedzie lepszy, oddeleguje ja do przedszkola,
dokupie cos slodkiego dla jej kolezanki i luz.

wiecie ze moje dziecko dopiero na urodizny dostanie prezent swiateczny? :) caly czas lezy pod kluczem w szafie:)

olka bynajmniej masz spokoj z prezentem urodzinowym ;-)
u mnie jedno w marcu,drugie w kwietniu,to mam jeszcze troche czasu..ale w stycz.Martyna ma imieniny,wiec trza cos jej kupic,tylko ze u nas na imienki sa zawsze male prezenty,taka tylko symbolika ;-)
a gdzie agatulka,mozi,iwonka ?? dziewczynki odezwijcie sie !!!!
pije kawe,juz nawet nie wiem,ktora dzisiaj..albo mnie zabije,albo na nogi postawi..

ja teraz pije jedna dziennie i to rozpuszczalna i jakos wytrzymuje:tak:

mloda wstala, robi prace z przedszkola ma 3 zalegle, ja czekam az tata wroci i musze z psem isc.

olka ja tez pije tylko rozpuszczalna,taka sypana to pije od swieta..tutaj nie moge takiej pic,bo cisnienie skacze i jak jest wysokie,to ja mam zawroty,mam wtedy wrazenie,ze na karuzeli siedze .ale w pl.to pilam tylko sypana i na dodatek czarna i bez cukru :tak:...czasami nawet 4-5 kaw dziennie :szok:

hej dziewczyny

Olla zdrowka dla mamy

a ja za to nauczylam sie pic kawe rozpuszczalna jak poszlam do pracy i pije kilka dziennie, zazwyczaj robie sobie jak sie zbieram do pracy czasem sie napije luka czasem pol kubka, pozniej jak wprzyjde do pracy robie sobie, potem jeszcze kolo poludnia nie zawsze,no i w domu tez, oczywiscie nie zawsze,ale sa i 5-6 dziennie z jednej lyzeczki z mleczkiem

milego wieczorku,
uciekam mloda pospieszyc z robieniem ślaczka w zeszycie, boo kolacja czeka, no i wanna

reklama
Do góry