reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam wszystkie w Nowym Roku!
wybaczcie ze zadko zagladam ale humor nie najlepszy to nie bede Wam truc. zreszta 2 tygodnie mialam M w domu wiec...
Naju no jesli bedziemy glosowac na najgorszy sylwester to wygrywam w przedbiegach. Moj maz zaczal imprezowac rano i wpadl pod stol przy znajomych :baffled::angry::crazy: o 22.00 :szok:
Dalej bawilam sie sama z goscmi, niby bylo sympatycznie ale z M nawet zyczen sobie nie zlozylismy. Niedziele przechorowal z glowa w muszli a o 3.00 w nocy pojechal do pracy. Dzwonil 2 razy ale na razie nie mam ochoty z nim rozmawiac :no::wściekła/y:
Gorzej ze takie odloty zdarzaja sie mu coraz czesciej. Musze chyba zastosowac radykalne srodki bo zwykle przemowienia prosby i grozby nie skutkuja :-(

Zdrowia dla wszystkich chorowitkow, dobrego nastroju i wszystkiego naj!

Pozdrawiam :-)

zuzinka <tule>,zimny prysznic by mu sie przydal :tak:,wstrzasnij mezem,bo inaczej do tych chlopow nie dociera i zycze szybkiej poprawy stosunkow !!!,a jak masz potrzebe,to wygadaj sie,jak nie tutaj to na :ninja2:

Witam z rana :-):-)
Maja przeszczęśliwa że wreszcie do przedszkola wróciła ale coś wczoraj jeszcze mało dzieci było bo połączyli grupy :crazy::crazy: mam nadzieję, że już dzisiaj będzie "normalnie"
A ja uziemiona w domu bo mają chodzić i wodomierze spisywać :sorry::sorry:
MamaGabisi zdrówka dla córci :tak::tak:
Zuz-Inka wstrząśnij chłopem bo oni jacyś mało kumaci są i od czasu do czasu potrzebny im zimny prysznic :crazy::crazy: a jak ty się w ogóle czujesz, jak dzidzia?
Madlen czasem lepiej zakończyć "głupie" znajomości niż się na nich wciąż rozczarowywać, a prawdziwych przyjaciół to ze świecą szukać - ostatnio coraz więcej egoistów na tym świecie :crazy::crazy:
Naja z Nowym Rokiem wyczerpałaś już limit rozczarowań i teraz będzie już tylko lepiej ;-);-)
Agatulka co u ciebie? Odezwij się

witam
zuzinka opamietaj meza, przyda mu sie.
madlen na niektorych ludzi nie warto zwracac uwagi, anaconda ma racje, teraz o prawdziwych przyjacol bardzo trudno.

ja wkoncu oddelegowalam oliwke do przedszkola, bylam u mamy w szpitalu, miala miec zabieg o 12 a jak sie oakzalo poszla jako pierwsza juz chwile po 8.
o 11 jade znow do szpitala. wiec dzis dzienw biegu.

witam :-)
moje do szkoly wracaja dopiero jutro i czuje,ze rano bede miala meksyk :tak:,ciezko bedzie wstac,a na dodatek mlody wymyslil sobie,ze wraca do szkoly dopiero wiosna jak bedzie cieplo,bo teraz jest zimno i on nie bedzie do szkoly chodzil,jak jest tak zimno :szok: ja nie wiem skad te moje dzieci maja takie pomysly ??
w ogole mam dzisiaj jakiegos lenia ..nic mi sie nie chce :zawstydzona/y:

anaconda tez to zauwazylam,ze egoistow wiecej w dzisiejszych czasach,ale skad sie oni biora ???:confused:
olka zdrowka dla mamy ;-)

reklama
madlen twoj syn ma super pomysl:) choc u nas pogoda piekna i nawet zimno nie ma...

bylam u mamy, slaba jest, pozniej tata pojedzie jeszcze.

dobrze ze poslalam mala do przedszkola, okazalo sie ze na jutro jets na urodiznki zaproszona, jak dobrze ze mam w szafie jeszcze prezentowe zapasy:) inaczej dzis musialabym szukac... a czasu brak.

Do góry