reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
naja, madlen super ze jestescie
osttanio chyba kazda miala zdecydowanie mniej czasu...
ja siedze z mala w domu, jak nie gramyw gry to cos inengo robimy i jakos leci, wyglada zdrowiej, wiec pewnie na sywlka sie wybierzemy, impreza spokojna, domowka z 4 dzieci
osttanio chyba kazda miala zdecydowanie mniej czasu...
ja siedze z mala w domu, jak nie gramyw gry to cos inengo robimy i jakos leci, wyglada zdrowiej, wiec pewnie na sywlka sie wybierzemy, impreza spokojna, domowka z 4 dzieci
olka to udanej imprezy i zeby Oliwka calkiem wyzdrowiala ;-)
my jak zwykle siedzimy w domu,tutaj taka impreza nie jest hucznie obchodzona,a tez nie mamy za bardzo gdzie isc,takze posiedzimy nasza czworeczka w domciu,dzieciaki dostaly od nas na swieta pilkarzyki to bedziemy grac ,a przy okazji dobrze sie bawic :-)
my jak zwykle siedzimy w domu,tutaj taka impreza nie jest hucznie obchodzona,a tez nie mamy za bardzo gdzie isc,takze posiedzimy nasza czworeczka w domciu,dzieciaki dostaly od nas na swieta pilkarzyki to bedziemy grac ,a przy okazji dobrze sie bawic :-)
anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja po świętach :-):-)
Nie odzywałam się bo mnie rozłożyło po samych świętach teraz już trochę lepiej i dochodzę do siebie
Pogoda koszmarna, w wigilię lał deszcz w Święta też pochmurno było jak diabli a Sylwester też tak się zapowiada
Naja, Madlen witajcie na starych śmieciach i piszcie częściej brakowało tu was
Nie odzywałam się bo mnie rozłożyło po samych świętach teraz już trochę lepiej i dochodzę do siebie
Pogoda koszmarna, w wigilię lał deszcz w Święta też pochmurno było jak diabli a Sylwester też tak się zapowiada
Naja, Madlen witajcie na starych śmieciach i piszcie częściej brakowało tu was
anaconda27
styczniówka2006
Ja sylwestra też bym chętnie spędziła w domu ale niestety dzisiaj wyjeżdżamy do teściowej i zapewne tam zostaniemy aż do Nowego Roku
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
to widze ze wiekszosc z nas na domowkach zostanie
ja mam jedno inne zaproszenie, ale jakos nie chce oliwi rodzica zostawiac.
do tego u nas nowy rok sie zapowiada intensywnie, 2go moja mama idzie na zabieg do szpitala, 4go moja bratowa idzie migdalki wycinac wiec wszytko bedzie dosc napiete, ja sie za siebei tez powinnam wziac...
ja mam jedno inne zaproszenie, ale jakos nie chce oliwi rodzica zostawiac.
do tego u nas nowy rok sie zapowiada intensywnie, 2go moja mama idzie na zabieg do szpitala, 4go moja bratowa idzie migdalki wycinac wiec wszytko bedzie dosc napiete, ja sie za siebei tez powinnam wziac...
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Kochane pelno kwiatow wszedzie zaczyna kwitnac heh szok
my w Sylwka mielismy isc do Tescia i tam mialo sie spotkac cale rodzenstwo mojego m cala 9tka, ale raczej zostaniemy w domu jakos tak jestem steskniona za tym zeby sobie posiediec w domu i poogladac filmy z paczka chipsow w reku i wieczkach tak na spokojnie cale swita jezdzilismy teraz czas pomieszkac
my w Sylwka mielismy isc do Tescia i tam mialo sie spotkac cale rodzenstwo mojego m cala 9tka, ale raczej zostaniemy w domu jakos tak jestem steskniona za tym zeby sobie posiediec w domu i poogladac filmy z paczka chipsow w reku i wieczkach tak na spokojnie cale swita jezdzilismy teraz czas pomieszkac
Olka czy ty masz jakies problemy zdrowotne ??
Anaconda to baw sie dobrze kochana,szczesliwego nowego roku !!!
Naja a kiedy macie otwarcie sezonu ?,juz pewnie nie mozesz sie doczekac,co ?
pogoda wariuje,w ogole nie widac ze to zima..na swieta mieslismy ponad 10 na plusie ,a rok temu bylo tak fajnie mrozno i bialo,a potem co niektorzy bez wody..ale bynajmniej widac bylo,ze zima..a teraz..pogoda nijaka,bleee
Anaconda to baw sie dobrze kochana,szczesliwego nowego roku !!!
Naja a kiedy macie otwarcie sezonu ?,juz pewnie nie mozesz sie doczekac,co ?
pogoda wariuje,w ogole nie widac ze to zima..na swieta mieslismy ponad 10 na plusie ,a rok temu bylo tak fajnie mrozno i bialo,a potem co niektorzy bez wody..ale bynajmniej widac bylo,ze zima..a teraz..pogoda nijaka,bleee
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
madlen jak sie okazalo dzien przed swietami, mam kamien w przewodzie, i dostalam mega kolki, plus taki ze mam za soba wszystkie badania, lacznie z usg.
za to cale swieta bylam na diecie, teraz dalej sie jej trzymam, nie mam innego wyjscia.
ambitny plan mam usunac to w wakacje, jak bede miala co z oliwka zrobic.
za oknem wiosne bardziej niz zime widac
za to cale swieta bylam na diecie, teraz dalej sie jej trzymam, nie mam innego wyjscia.
ambitny plan mam usunac to w wakacje, jak bede miala co z oliwka zrobic.
za oknem wiosne bardziej niz zime widac
Podziel się: