reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

A ja od teściowej klikam i u nas nic nie pada,a szkoda bo marzę o śniegu i zaspach po kolana :-D:-D
Naja tak to już jest że dzieci najmniejszą uwagę przywiązują do jedzenia więc nie masz się co kochana przejmować ;-);-)
Ollka ale cię z tym kamieniem dopadło :szok::szok: moja mama miała i fakt dieta to podstawa :tak::tak::tak:
Madlen u mojej Mai też widać że już za długo w domu siedzi bo wymyśla jak opętana :-D:-D:-D dlatego ja też czekam już na poniedziałek jak na zbawienie :-D:-D

reklama
ale znalazłam fajny przepis na ośmiorniczki z parówek i to pewnie jedyne co zrobię - trzeba je naciąć, tak nie do końca, delikatnie rozłożyć i wrzucić na gorącą wodę, fajnie to wygląda;-)

naja ja kiedys robilam te parowki ale chyba je smazylam teraz nie pamietam bo to jakies 10 lat temu bylo heh i do tego mialam sos wineget mniam pycha bylo, ale dla dzieci to faktycznie lepiej gotowane

u nas pada deszcz od rana chcialam isc z dziewczynkami do lasu a tu d...

naja oliwi bardoz sie podobaja parowki na ten sposob, robimy i gotowane i smazone:)

anaconda tochyba wszystkie dzieci sa zmeczone siedzeneimw domu, moja cierpliwosc do oliwki juz tez powoli wysiada...

hej kochane ,wpadam na chwilke,bo czasu dzisiaj brak :sorry2:
naja u nas zawsze dzieciaki jedza kanapeczki,koreczki i male klopsiki,paroweczki tez ;-)
anaconda moje dopiero ida w srode do szkoly,a do tego czasu to zwariuje,,tym bardziej ,ze u nas juz 3 dzien pada i wieje..nawet nie ma jak wyjsc..
dzisiaj mialam w planie zakupy,bo pizamki za male,ale zrezygnowalam..to moze poczekac ;-)
olka zdrowka,aby nie bylo tak silnych atakow ;-)
jak macie troche sniegu,to podeslijcie do mnie,bo u nas brak..temperatura caly czas na plusie i to duzo..a szkoda...,bo bardzo lubie snieg :tak:

i u nas po śniegu śladu nie ma. trzeba by na jakieś zakupy iść, bo jutro pewnie znów będzie sporo ludzi w sklepach, jakby miały być tydzień nieczynne:-p nic mi się nie chce:sorry2:

ja to jestem steskniona za sniegiem i tak minus maks 5 stopni i slonce, ja jestem od czwartku uwieziona w domku, w moim lesie, bo auto pospute, jest juz u mechanika, ale 1500zl naprawa :szok:, za pol godziny m pojdzie do sklepu heh 3 km heh, i powiem wam ze nigdy nie przymus zarabiania kasy na utrzymanie to moglabym noska z tego mojego lasu nie wytykac

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku
B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil
L...lotów wysokich
M...miłosnych uniesień
N...nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P...pogodnych dni
R...romantycznych wieczorów
S...szalonych nocy
T...tylko spełnionych marzeń
U...uroku osobistego
W...wiary w sukces
Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
...W...KAŻDY...DZIEŃ...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kobietki!!!!
witam sie w ostatni dzionek starego roku!!!
zajrzałam dopiero teraz bo ostatnio jakos czasu brak!
wczoraj moja Kajeczka skończyła 6 lat:tak::tak::tak: wiec imprezka zajęła sporo czasu...a teraz trzeba dom do porządku doprowadzić;-)!

naja madlen witam Was!!ja tez zaglądam!nie czesto ale nadal nałogowo:-D!!!

współczuję problemów ze zdrówkiem i innymi przyziemnymi sprawami!!oby ten nadchodzący rok nie był gorszy od poprzedniego!!!

pozdrawiam Was mocno~!!!!
ide szykowac co nie co na wieczór-imprezka domowa z przyjaciółmi!!wiec na luzie!!

MIŁEGO WIECZORU!!!

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
DLA WAS I WASZYCH NAJBLIZSZYCH
zyczy :Madlen z Rodzina :-)