reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Kochane forumowiczki,wraz z mężem i dziećmi chciałam Wam i waszym rodzinom złożyć życzenia,zdrowych i radosnych swiąt Bożego Narodzenia! Dużo miłości i ciepła w sercach i oby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia!

Ostatnia edycja:
witam stare i nowe mamy! wiem, że od czasu do czasu ostrzegałam, że znów zacznę pisać, ale nie dałam rady. nie mniej zgodnie z prawami Natury mamy już nowy rok, czas świąt zimowego przesilenia, czas nowego, może uda mi się zaglądać częściej;-)

a na razie krótko: niech ten magiczny czas rosnącego Słońca da wam spokój i opiekę wszystkich sił Nieba i Ziemi. i niech dom pachnie świętami i wypełnia go miłość, a jeśli znajdą się dla was prezenty niech dadzą wiele radości
laugh.gif

Święta, Święta i po Świetach jak dla mnie zdecydowanie za krótkie, worek super prezentów, trochę wytchnienia, popsuty samochód i złamany ząb na widelcu to ich bilans, a jak u Was?

DZIEN DOBRY

martusia fakt zdecydowanie za krotko... u mnie swieta na mega diecie, czyli zero potraw swiatecznych, w piatek wyaldowalam na izbie rpzyjec w szpitalu z mega bolem brzucha i plecow, leki podane wczesniej przez pogotowie nie pomogly.
plus taki ze porobili mi wszystkie badania, lacznie z usg i wyszlo ze mam kamien, ale poki co nie trzeba robic zabiegu.

dzis do odmiany mloda wstala z goraczka, i siedzimy w domu...

ojej olka zdrowka
:tak:

ja cos koncze ten rok pechowo ciagle cos sie dzieje, jutro mala idzie z Tatusiemna pobranie krwia co tam raz moze isc Tatus, zawsze ja chodzilam bo moj m mdleje na widok krwi ale tym razem ja nie ide bo bede plakac razem z mala bo juz w domuplacze, ze sie boi

reklama
Oliwka miala pobierana dzis rano krew, kumata wiedziala o co chodzi nie chciala ponoc usiasc Tacie na kolanka ani dac raczki, musieli jej trzymac raczke na sile bidulka, plakala, dobrze, ze mnie przy tym nie bylo, mielismy jechac w pon z nia do lekarza, ma silna niedoczynnosc traczycy, ale chyba nie pojedziemy bo nie mamy 130zl zeby oplacic wizyte, kurcze, a juz tak dlugo nie bylismy

Do góry