reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no to @ cioteczki prosze bardzo

CIMG3247.jpg CIMG3312.jpg
17 tydzień................................... 21 tydzień

reklama
Witam.Ja dzis byłam na cytologii ,jutro mam usg piersi i jamy brzusznej. samo latanie po lekarzach:-pKlaudia dzis znów popłakiwała...

Agatulka no no brzusio juz pokażny! Znac już płec?

Ostatnia edycja:
w piatek mam gina zobaczymy czy fasolinda pokażę co ma między nogami heheheh

tak jzu rosniemy do przodu hehehhehe
ja ost miałam cytologie robioną za miesiąc glukoza wr bleee
zjadłam 2 kiście swoiskich winogron ale słodkie sa na szczęscie

ile tu się działo jak mnie nie było!! :szok:
Agatulka - piękny brzusio, aż mi się zatęskniło!..
Ale zaraz mi się pewnie odtęskni, bo zgodziłam się pomóc kolezance jako niania... 3 razy w tygodniu będę się opiekować półroczną dzidzią... :happy2:
Trochę się boję...
weekend też zakręcony, prawie cała sobota w centrach handlowych...brrr, ale przynajmniej wszyscy razem:) a niedziela bardziej familijna, kasztany te sprawy - super ,że u was większość też udana.
Dziś jeszcze idę na badanie rynku o papierosach -muszę kupić paczkę, ale mam nadzieję, że komuś odsprzedam po zabawie...
Wczoraj mieliśmy nadzwyczajne zebranie w przedszkolu. Grupa trzecia wzbudza niepokój wychowawczy. Panie załamują ręce... Dzieciaki agresywne i nieposłuszne... Moja na szczęście w tej grzecznej mniejszości. Jutro jadą na wycieczkę :-)
A pot4em urodziny czwarte -impreza tort czas zacząc przygotowania!

Buziaczki dla Was
/COLOR]

agatulka sliczny brzusio...

mamaBabisi u was to przynajmneij jakos palca za te badania, ja znalazlam 1 ogloszenie,zglosilam sie i babka oddzownila, badanai godzinke a palca 15 zl, w czym musialabnym kupic 2 bilety autobusowe... chore....

co doz ebrania, niefajna sprawa, ale moze pani uda sie poskromic dzieciaczki... oby...

Panie mówią, że pod koniec tamtego roku - znaczy wiosną było lepiej, a po wakacjach masakra...
Faktycznie kicha -15 zł.., cóż jakieś plusy warszafffki :)

mama Gabrysi ja juz nie myślałam ze bedzie 3 ale juz powoli sie nakręcam myślą
ja w piatek jak bede po lekarzu zajrze do pani wychowawczyni Zuzi bo nie bylam na zebraniu ale pewnie bardziej takie organizacyjne było toc to 1 zebranei i 1 klasa hehehhe

Olka jak zdrówko ??

reklama
Do góry