reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam Was kochane wszystkie razem i każda z osobna!!
ehhh kolejny tydzień pracy za mną-w tym temacie wszystko oki,daje rade-nabieram wprawy...i jakby niepatrznć lada dzień pierwsza wypłata hahaha:-D

zaraz przyjada do nas nasi przyjaciele bo mój mężus wczoraj miał imieninki wiec bedzie mozna posiedziec!

jutro szkraby maja zawody-jakis maraton...i Kaja startuje;-),załapała sie jako najlepsza z klasy heheh tylko ze względu na jej serduszko mam małe obawy-dostala co prawda zezwolenie od doktorka ale wiecie..troche sie trykam!!

z innych to mam inne zmartwienie:baffled: po ostatniej wizycie Filipka u neurologa:sorry:...ma problemy o jakich pisałam i okazało sie że to najprawdopodobniej zespół tików złożonych czyli odłam choroby Toureta:-(-nie tak drastyczny z jakim zazwyczaj ta choroba jest kojarzona ale to nic fajnego,kurcze serce mi pęk jak sie patrze na mojego misiaka...ehhh!!zaczęlismy wczoraj kuracje-silnymi lekami neuroleptycznymi które ponoć nie "otłumanią" go jedynie wyciszą,do tego magnes,zero telewizji i komputera,zalecony sport-w tym pływanie bo to rozładowuje napięcie mięśniowe- tu akurat dobrze bo juz przeszło rok chodzi na pływalnię;-)
ehhh

tyle co u mnie!!
agatulka jak tam brzunio???ujawniło sie maleństwo??kopie??pokaż ciotulkom sie koniecznie!!
zuza to tylko pozazdrościć ze objawów brak!!!
pozdrawiam
jarzębinka wszystkiego naj dla Kamilka!!
ollka miłego i udanego weekendu!!!
madlen co tam u WAS???
iwonka niezła cena tego fryzjera-ale to chyba z racji ielkiego mista..ja u siebie płace w porównaniu z tym co wy piszecie...smieszna kasę!!!
mamagabisi ja tez obcinam Kajulke sama-grzywe i końcówki;-)
naja wow!!!ale z Maćka gigant!!!jest niewiele mniejszy od mojego Filipa:-D:-D:-D który póki co zalicza sie do grupy tych niższych w swoim wieku;-)-ale Fifi ma prawie 9 lat:-);-)

no nie wiem czy wszystkim odpisałam!jeśli nie to sorki!!
życzę miłego i udanego weekendu!postaram sie zajrzeć w wolnej chwilce!!!
BUZIAKI I ZŁOTEJ I CIEPŁEJ JESIENI ZYCZĘ!!:-)

reklama
atfk wazne ze macie diagnoze i ze leczycie malego. sa szanse na zatrzymanie choroby??

u nas niby nie duze miasto ale fryzjerow duzo i roznice cenowe tez sa duze.. no ale z jakoscia tez roznie bywa

hej kochane,jakos tu mnie malo ostanio..poprawie sie..;-)
jesien dziwnie mnie nastraja i czasami lapie sie na tym,ze bez powodu placze..<chyba bez powodu..>dzisiaj mam isc z dziewczynami na miasto,ale jakos nie mam nastroju..to tez mnie przeraza,bo kiedys to bylo nie do pomyslenia,bo ja zawsze bylam bardzo imprezowy czlowiek,a teraz..no ale kumpela mnie namowila,maz tez mnie z domu wypycha,wiec chyba nie mam wyjscia..:-D
atfk oby te leki pomogly i wszystko bylo dobrze..,tzrymam kciuki !!!
naja twoj syn wazy 30 a moj 40..:szok::szok:,
jest juz wyzszy od Martyny..a 3 lata mlodszy..z tego mojego syna to wyrosnie gigant !!mam nadzieje,ze pozniej juz stanie i nie bedzie rosl..,ale i tak bedzie duzy..bo maly to nie ma po kim byc..
anaconda zdjecia super !!,a ta wasza Maja jest jak laleczka !!,sliczna dziewczynka:tak:
MamaGabisi ceny za uslugi fryzjerskie macie nieziemskie..:szok::szok:..a jak tam poszukiwania za praca?
pozdrawiam wszystkie i zycze milego weekendu a ciezaroweczki glaszcze po brzusiu..;-)

dzien dobry

u nas po weekendzie chorobowo... tym razem ja, chyba sie przeziebilam...

a weekend super, sobota wypad do krk troche nieplanowany bo mialo byc tylko zoo... ale bylo super napraawde, mala byla przeszczesliwa.

a wczoraj mialysmy gosci, byl tez D, pozniej w parku bylysmy. a dzis w domku siedzimy ale coz... trzeba zdrowiec

Witam :-):-)
Weekend minął nam super jak to bywa u mamy, pobuszowałam po Radomiu ale nic nie kupiłam ciekawego - chyba już nie przepadam za zakupami :no::no: :-D:-D
Poza tym dzisiaj czeka nas wizyta u dentysty bo trzeba Mai zalakować szóstki które już się jej przebiły :tak::tak: poza tym muszę się zapisać do alergologa i ginekologa przy okazji też odwiedzę :-p:-p
Atfk jejku ja nic nie wiedziałam o Fifim, oby kuracja zadziałała i synek rozwijał się prawidłowo, no i gratulacje pracy bo o tym ze pracujesz też nie wiedziałam :no::no:
Madlen na mnie jesień też źle wpływa - dobrze chociaż że świeci słonko bo jak już deszcze zaczną lać to koniec mojego dobrego humoru :-D:-D
Ollka wzmacniaj się czosnkiem co by choróbsko nie rozwinęło się na dobre :tak:

Olka zdrówka

u nas weekend spokojnie
mąz był w 2 pracy wiec byłam lekko słomianka
w niedziele spacer do kościoła z bakami potem babcia :szok: dzieci porwała co jej się nie zdarza nie wiem o co jej chodziło
ale liczę ze jak urodzę to je choć poodbiera ze szkoły czy przedszkola hehehhehe
jak mąż wrócił to wyskoczyliśmy na grzyby kolejne do słoika i suszenia potem wspólnie mecz obejrzelismy hehehheheh
spać nei mogłam wiec do 12 coś robiłam i dziś mam zmywarkę z czystymi pralkę do powieszenia i kuchnie czysta wiec jest gitara

ja czuje sie dobrze i wlasciwie nie czuje ze jestem w ciazy...tyle ze ciagle spiaca jestem i nie chce mi sie jesc

i oby takie samopoczucie zostało do końca ciąży..... ;-)

ehhh kolejny tydzień pracy za mną-w tym temacie wszystko oki,daje rade-nabieram wprawy...i jakby niepatrznć lada dzień pierwsza wypłata hahaha:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

i życze aby Filipkowi wszystko przeszło.... :tak:

u nas po weekendzie chorobowo... tym razem ja, chyba sie przeziebilam...

zdrówka i super, ze weekend udany........... ;-)

u nas tez było intensywnie... w sobote my byliśmy na 6 urodzinach u synka znajomych, w niedzielę mój młodszy dmuchał świeczki w domu a we wtorek powtórka bo koleny tort dla dziewczyn z wątku regionalnego forum BB.... więc po urodzinach to będzie dopiero w środe....choć nie wiem czy na weekend jeszcze dziadkowie nie przyjadą bo w ten weekend sie nie udało.... :tak:

a dziś kolejny piekny i słoneczny dzień jesieni.....

reklama
anaconda wlasnie robie syropekz czasonku i cebuli, do wiecozra pewnie cos bedzie bo pale w piecu.

super ze u was weekendy udane, moj super ale final chorobowy...

mala zostala w domku bo pochrypuje i pokasluje... do tego do 2 dniw ymyslala co zrobic zeby dzis nie isc... rano stweirdzila ze jest bardzo slaba...
po poludniu czeka nas rozmowa... z jednej strony ja rozumiem... bo miala dzis przyniesc do przedszkola zdjecie swoje, rodzicow, dziadkow, i wiem czemu nie chciala isc... ale pogadac musimy...
ehh... sa takie dni kiedy bylabym wstanie normalnei zniszczyc jej ojca....

Do góry