reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Olka szkarlatyna...ale sie Malej trafilo :-(
Iwona moj brat mial robiona i gastroskopie i kolonoskopie i stwierdzil ze kolonoskopia gorsza...i on by sie na geja nie nadawal :-p :-D

reklama
zuzinka kurdew szoku bylam bo mala nei miala goraczki, nie ma jej na policzkach ale jezyk i reszta wysypki to 100% szkarlatyna, mamy antybiotyyk, ale jutro zadz zapytac nasza lekarke czy napewno to podawac. najbardziej drazniace jest to swedzenie, wyglada gorzej i swedzi gorzej niz ospa

antybiotyk mamy, tylko u mojej jest tak ze nei kazdy pomoze, wiec zadz do naszej lekarki zapytac... a o szakrlatynie podczytalam i kurde oby sie szybko skonczyla

Witam z rana :-):-):-)
Ollka o kurcze ale ci małą dopadło :szok::szok: oby tylko antybiotyk szybko pomógł :tak::tak: dużo zdrówka podsyłam :tak::tak::tak:
Wczoraj nie zajrzałam więc wam napiszę jak Majka i jej basen, otóż po wtorkowej lekcji stwierdziła że nie chce chodzić bo pan instruktor karze zanurzać całą głowę i niczym nie dawała się przekonać, trochę mi było szkoda ją wypisywać bo zależało mi na tym żeby tam chodziła ale przecież na siłę jej już nie zaciągnę, no i wczoraj znowu porozmawiałyśmy na ten temat i doszłyśmy do porozumienia że pójdziemy na basen i poćwiczymy razem i dopiero po tym zadecydujemy co dalej, no i wczoraj wieczorkiem poszłyśmy sobie na indywidualne wejście i Majka całkiem fajnie sobie radziła i nie bała się zanurzać głowy, no i dzisiaj jednak pójdziemy na ten basen i zobaczymy jak jej będzie szło, jeśli znowu będzie się stresować tzn. że ma nerwy przed instruktorem :tak::tak:

Jarzebinka ale mlody mial grafik napiety :szok:..bynajmniej chlopak sie nie nudzi ;-)

a porobiło się jeszcze gorzej...wszystkie zajęcia jak na złość zostały ustawione na wtorek... wczoraj się dowiedziałam, ze basen tez jest właśnie we wtorek... czyli 13.00 - pilka ręczna, 14.10 tańca a 14.15 wyjście na basen... jak nie zmienia to rezygnujemy z tańca i chodzi na basen....:tak: choć troszkę mu szkoda tańca, bo pani obiecała naklejki, obrazki, występy na Targach Poznańskich.....

a my wieczorem an pogotowiu wyladowalysmy, mala byla cala wysypana no i ma szkarlatyne, ehh... dopiero wrzesien a my juz zaczynamy... i jak tu szuakc pracy...

zdrówka ......:happy2:

a ja Wam napiszę, ze jestem dziś nieprzytomna, od dwóch dni popołudnia mam na pełnych obrotach a dziś to już od rana,mój M jest na delegacji, wiec musiałam z Kamilem odprowadzić starszaka do szkoły i tu się zaczęło, bo młodszy chciał zostać ze starszym, wiec na syrenie biegłam do samochodu, potem 10 minut walczyłam aby go zapiąć w fotelik, jazda dalej na syrenie i pod żłobkiem kolejna walka aby wysiadł z samochodu, jak już go zaciągnęłam to nie chiał się rozebrać... oj miały ciężki ranek dzisiaj ciocie w żłobku....
angry.gif
ja zresztą też ... a popołudnie tez na pełnych obrotach, bo mam bilans 2 latka i zebranie skarbników klasowych w szkole....
yes2.gif
kiedy sobie choć troszkę odpocznę... chyba urlop by sie przydał....
yes2.gif

reklama
o kurcze alez tu chorobowo
Ola Iwonka zdówka dla szkrabów
Ola jak wymiotło w przedszkolu dzieci to znaczy ze wszystkie się pozarazały szkarlatyna i moga nawet zamknac były takie czasy ze chcieli zamknąc u nas szkołe
Jarzebinka oby mąz szybko wrócił i odciązył
Anaconda super babskiw ypad był z corcią wtedy jak się jednak przekonała nasz na razie tfu tfu chętnie chodzi ale w tym tyg bylo czyszczenie czy remont i ponoć nas tydzie tez bez basenu bedzie chodza na plac zabaw na razie

Do góry