reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry:-)
mam problem z bb bo starsznie wolno sie otwiera i blokuje:wściekła/y:tez tak macie:sorry:

Jula w przedszkolu a ja mam straszna niemoc...jestem za zamknietym watkiem jak najbardziej....dzieki za zaufanie;-):-):tak:udalo mi sie na jutro wcisnac w klinice laryngologicznej na jutro...tylko szlak mnie trafil bo dzis pierwszy dzien w przedszkolu a jutro na 12 wizyta i znow nie pojdzie..no chyba ze do 11 tylko bedzie...a za niechodzenie tez trzeba placic przeciez a do tego zadziwila mnie bo sama chciala isc dzisiaj...

Naju wspolczuje podwyzki PKP...szlak a widok z okna masz cudowny...czytajac Ciebie az sie rozmarzyłam :cool2:u nas tez oszroniona trawa byla z rana dookola...i tak rześko...fajnie.

atfk ile kosztuje taki kurs na ratownika..znaczy sie cala ta szkola:sorry:i ile trwa nauka:sorry:

jeju taka melancholia mi sie wlaczyla...jakies robicie....musze sie jakos zebrac do kupy...no nic milego dnia:-)

reklama
Joanna, mi się włączają takie stany co pewien czas. niezależnie chyba od tego co się dzieje. może być fajnie, wszystko dobrze się dziać, a gdzieś smutek się pojawia.. zwykle z uczuciem przegrania czegoś. ale że mam dziwny charakter i smucić się nie lubię przechodzę nad tym do porządku dziennego;-)

co do bb też mam takie dni, ze mi muli, otwiera stronę 10 minut i jeszcze wiesza wszystko inne. nie wiem co to jest.

zgłodniałam, a leń jestem i nie chce mi się pójśc do kuchni;-)

Hej
Ja na sekundkę bo trzeba chatę ogarnąc i zmykac po Antka do przedszkola.
Sprawa z zamkniętym załatwiona :-)
Mamy dac Ani czas do końca tygodnia i nam utworzy wąteczek dla wtajemniczonych :tak:

Hejka o ja bardzo chętnei na zamknięty widzę wpisałyscie mnie na liste bardzo dziękuje
ja dziś zabiegana rano dzieci na styk odprowadziłam potem do sklepu zadzwoniłam czyt pracy i moje zamówione buty przyszły i pojechałam bo jak mam wolne to je odbiorę heheh butki dopasowane do łydki co mnei bardzo cieszy :))mus tylko oswoić sie z obcasem bo ciutkę jest duży
ale jak juz pisałam zmeiniam styl i powazniejsze ubiory to i buty powazniejsze :))

wstawiłam ziemniaki bo dziś kopytka i odaspnąc musze bo wsio w biegu dziś
byłam upatrzec preznety czekam na bony z pracy lub wypłatę i kupujemy i paczke wysyłam bo chrześniak w Gdyni i do siostrzeńca jeny ależ za rodzina tęsknie a tu do wakacji lub Wielkanocy tyle czasuuuuuuuuuuuu

no ja już sie troszkę obrobiłam-lodówka doprowadzona do porządku,praca do szkoły napisana...kurak w piekarniku więc mam chwilkę!!i czekam na mężusia...wróci po 16 więc do szkoły dziś nie pojadę bo nie bardzo mam jak tym bardziej że szkraby coś niewyraźne i nie mam ich z kim zostawić...ehhh ale niewiele mnie ominie zapewne jak to na czwartek przystało!!
Joanna MK póki co robię collegium medyczne-czyt.studium 2 letnie -1250 zł za semestr wychodzi,miesięcznie 250 zł!

kawusie właśnie sobie zrobiłam,szkraby sie bawią:no: a to dziwne...

ja kopyteczka zrobiłam jak dla wojska wiec kto nie ma pomysłu na obiad walić do mnei cebulke z boczuciem poddusiłam zostało troszkę rybki z wczoraj wiec luzik

czekam na męzusia i po dzieci idziemy razem bo Maks powiedział ze tatuś ma po niego przyjśc heheh mlody sie oswoił że tata go ciągle odbiera wiec chce tate

Aga ważne ze chcesz to robic a kasa nei tak duża chyba jest miesięcznie

no tak chyba średnio jak w innych szkołach tyle że dochodzą mi jeszcze koszty dojazdy 3-4 razy w tygodniu jakieś 2,5-3 stówki miesięcznie:eek: ale cóż dajemy radę!

mniammmm ja uwielbiam kopytki jak to moja Kajulka mówi!!!:tak::tak::tak:

oj, a ja jeszcze przed obiadem a tu o jedzonku:-D pospałam nieco, głosu nadal nie mam, ale nic to. kiedyś przejdzie. wpadłam sprawdzić pocztę, bo czekałam na mejla od faceta, jaki mi plan układa na uczelni, na jakiej chałturze, i mejla dostałam - mało z siebie nie wyszłam. jakbym mogla mówić już bym dzwoniła z awanturą. to może i lepiej, że mi fonia wysiadła;-) kiedy ustalaliśmy planowanie mówię mu, że nie mogę później niż do 18.30. potem nie mam czym dojechać do domu, a samochodu brak. no i co? poplanował mi wszystko do 20.20:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tłumaczy, że nie jestem dyspozycyjna i tak musiał!! no qr.. ja niedyspozycyjna?!! mam wszystkie weekendy wolne do lutego, czyli mogę brać zajęcia u nich w szkole, a ten mi mówi że nieeeee... rany... mało mnie nie rozniesie:wściekła/y:

reklama
Naju spokojnie:sorry::tak: bo szkoda nerwow...na gamonia:tak:Mam nadzieje ze sie wszystko ulozy tak jak potrzebujesz:tak:jeju wspolczuje utraty glosu...straszna niemoc ze w danym momencie nie mozna "walczyc"o swoje:-(

atfk dzieki za wyjasnienie:tak::-):tak:w sumie to nieduzo wychodzi za miesiac...tylko te dojazdy:-(

Dziewczyny powiedzcie mi prosze ile dajecie na komitet:confused:u nas okazalo sie ze ok 70 % rodzicow daje 10 lub 15 zl gdzie nakazane mielismy odgornie ze placimy 30zl i ja glupia place i place i sie wkurzylam bo okazalo sie ze wtym roku prezenty mikolajowe beda ubozsze w przedszkolu bo malo pieniedzy wplacaja rodzice...niechodzi mi oczywiscie o to ze ubozsze ale o to ze gdyby nie kolezanka ktora jest w komitecie przewodniczaca niewiedzialabym ze moglabym placic mniej....Teraz dwa miesiace pod rząd a Jula tylko po 5 dni w przedszkolu i dzis za te 5 dni zaplacilam 240zl:wściekła/y:

agatulka my tez uwielbiamy kopytka:-)szkoda ze daleko od siebie mieszkamy bo juz wyladowalybysmy u Ciebie na obiadku;-):-D:-D:-D

Do góry