reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

zuzkus z doświadczenia wiem,że lepiej załozyc wątek zamknięty niż grupę społecznościową.Tak więc wal do admina.
Ja of kors jestem chętna ;-)

sobie właśnie poryczałam,ah jak to oczyszcza atmosferę :-D:cool2:
I idę czytac Was dalej :tak::tak:

reklama
ja tam przywiązałam się do tej nazwy.. magiczna się okazała, a i szacunek matce - założycielce się należy:tak:

anineczka, jeśli pomogło to dobrze, ale cóż to się dzieje, że aż tak ci dogryzło życie..?

Ostatnia edycja:
Anineczka jeśli masz chody u adminów to pisz. a założoną grupę można w każdej chwili zlikwidować i wątki przenieść na zamknięty jak taki dostaniemy

zuskus to pozwól mi załatwic wątek.Naprawdę jest spora różnica. :sorry:
Naju nie będę oryginalna ,ale życie...dzieci...dały mi dziś w kośc totalnie.Mam doła egzystencjalnego :-(
Napiszcie mi szybciutko kto ma miec dostęp do wątku zamkniętego,może coś uda mi się wskórać :sorry::tak:

hm.. pamiętam, że kiedy przenosiłyśmy z dziewczynami wątek na zamknięty czekałyśmy nieco na finalizację sprawy. ale żeby ktoś z administracji był przeciwko to nie, przeciwnie. tyle, ze musiało to nabrać mocy urzędowej;-)

anineczka, myślę, że temat rozwiniemy już na zamkniętym. zaraz spróbuje sporządzić listę mam takich na 100%.

Muminka - w końcu ona nas stworzyła:-D

co do reszty to myślę, że jeśli się przypomną. pisało sporo dziewczyn, dość długo niektóre /Myszor, Blugirl../, inne ostatnio dołączyły, ale zamilkły, jak wrócą droga wolna zawsze.

poza tym listę zrobiłam taką jak ty, wiec nie powtarzam.

aaa.. a co u Izulka23? zniknęła też jakoś. i agunia-In. może im wysłać pytania na prv?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry