reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

iwonka ja mam zwykly parowar, 2 rzedowy i jestem zadowolona, fakt uzywam tylko dla siebie i malej i mam uwzywa jak jest:)

ja warzywka, filet i rybki bardzo lubie na tym robic:)

reklama
jarzebinka to faktycznie go sporo... a biszkoptowe sa sliczne:)
nasza psina uwielbia jazde autem, u nas siedziz tylu, w nogach pod fotelem kierowcy, albo obok oliwi. za to u D cala droge zmienai miejsca, malo wygodne autko...

OSTATNIO motoryzacyjnie się porobiło... :) Biszkptowe labradorki faktycznie piękne, ale ja mam dość siersci naszego kundelka wielkości jamnika.. brrr
Byłyśmy dziś u fryzjera - wyszłyśmy oskubane... dwie grzywki i podcięcie końcówek dla małej 40zł -masakra :(

mamaGabisi ja ostatnio bylam w szoku jak w sierpniu robilam malej grzywke i lekko pani podciela, w sumie to praktycznei nic i skasowala jak za normalnie obciecie 16zl...
teraz chodzimy do pani ktora za sama grzywke bierze 4 zl i luz:)

my na szczescie siersci nie mamy... pamietam toz czasow tego jak mielismy boksera... koszmar to byl...
teraz to tylko czasem jakis pek wlosow znajduje i tyle...

Hej kobietki-nie odzywałam sie ostatni bo jakos tak czasu brak na neta-wykorzystujemy pogodę i spacerujemy ile sie da!
odezwe sie jutro;-)

Hej,
U nas w porządku.
W Dominika zerówce też się już zaczęły psoty i miałam rozmowę z Panią na ten temat.Nie jest niegrzeczny,ale chciałby być ciągle w ruchu i ciężko mu się koncentrować.Mamy więcej lepić w domu plasteliny,grać w gry,żeby nauczyć go większego skupienia :) Ale ostatnio zauważyłam,że przed zajęciami ciągle zaczepia go i inne dzieci jeden chłopiec.Namawia do biegania po korytarzu i przepychanek.Mama nie reaguje,więc pewnie niedługo sama zwrócę uwagę.Może na zajęciach też jest podobnie,a że Dominik najwyższy,to się po prostu w oczy rzuca?...Dwa dni na razie po rozmowie jest super grzeczny i mam nadzieję,że tak zostanie :-)

W zeszłym roku mieliśmy to szczepienie,o którym pisałyście i było jedno kłucie i płyn do picia.Chyba zależy od przychodni,bo wiem,że córcia koleżanki miała w tym samym czasie dwa kłucia.

MamaGabisi Ollka Ceny za fryzjera masakra :szok: Więcej bym do takiej nie poszła.

evelinka moja np jezeli cos robia jest grzeczna, jezeli przerabiaja cos z ksiazek itp jest ok... ale pozatym jest meag glosna.... co przenosi sie tez dod omu...

co do fryzjera ja zmeinialmzaraz po tej wizycie... za duzo jak dla mnie... za lekkie sciecie dziewczynki

atfk czekamy jutro:)

kurde jak ja sie nudze popoludniami, dobrze ze D w przyszlym tyg ma na rano

Witam z rana :-):-)
Nie pisałam wam ale wczoraj mieliśmy pierwszą lekcję na kursie pływania, a ponieważ jest to kurs dla dzieci szkolnych to nie wiedziałam czy Maja się odnajdzie i będzie chciała chodzić bo jest najmłodsza ale poszło całkiem nieźle i moje dziecko dzisiaj mówiło żeby ją zapisać bo ona chce tam chodzić :tak::tak::tak: więc od dzisiaj jesteśmy zapisani na basen 2 razy w tygodniu :tak::tak::tak:
A ja wczoraj opijałam z dziewczynami lubelskimi mój powrót do Polski więc wróciłam koło północy do domu w pół pijana i teraz mam lekkiego kasa - chyba jakiś rosołek trzeba sobie zmącić ale cóż jak babska solidarność to babska solidarność :-D:-D:-D
Co do cen fryzjera to faktycznie przesadzają, moją Maję obcina zawsze moja siostra więc nic nie płacę tylko że Maja ma obcinane włoski raz w roku no i nie ma grzywki więc problem częstszego odwiedzania fryzjera odpada :-D:-D:-D
My dzisiaj na wieczór wybywamy do mojej mamy więc weekend zapowiada się rodzinnie i intensywnie

reklama
ja się witam zła. ostatnio nie mam siły do Maćka. mówię do niego po kilka razy, żeby coś zrobił, i nic. jak do głuchego. a jak już robi to prosta czynność zajmuje mu kupę czasu. dzis bluzkę zakładał 5 minut.. masakra. jest non stop rozkojarzony, a ja wychodzę z siebie..

poza tym trzeba się do pracy brać...

a wiecie, wczoraj poszłam z młodym na bilans 6latka. i mój 6latek ma 30kg żywej wagi i 130cm wzrostu. nieźle.

Do góry