reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam
zaspalam by Maksa zaprowadzić dobrze że Zuza ma na 11 dopiero hehehe to jedno choć pujdzie do placówek
co do włosków Zuzi grzywkę ja podcinam zwykle ostatnio Sama sobie obcięła :wściekła/y: i trza było sporo równać a dla meza nie ma dużej tragedii bo po 10 / 12 zł za strzyżenie ma ale coś tu kolezanka wspominała ze kuzynka jej meża strzyże ze pól darmo tylko maszynkę w wakacje miała zepsutą zobaczymy co teraz

Zuza ma basen juz w szkole sozk od 1 klasy juz chodzą na basen 1 w tyg wiec tez się bardzo cieszę

Anaconda mówisz kaca masz ogorkowa zrób bardziej pomoże :p

Olka mówisz twoja głośna mojej się buzia nigdy nie zamyka nei wiem jak w klasie to wychodzi jej w czwartek idę na dni otwarte bo wczoraj było zebranie ale nie miałam jak jechać a kąbinować nie chciałam
Evelinka u Maksa w grupie jest tez taki chłopczyk ale cieszę sie ze w zerówce nie będa razem bo w skzole dzielą miejscowe dziecki i dojezdzające więc będa w innej grupie
Atfk całuski wysyłamy zapracowana kobieto :)))
Mama Gabrysi ja pikole to mega drogi ten fryzjer szokk

ja dziś zrobiłam pastę z jaja i tuńczyka dałam dziecia do spróbowania ze tylko z jaja jedli do puki nei skapneli sie ze z ryby hehehehhe Maks powiedział ble a Zuza mimo ze twierdzi ze ryb nie lubi tylko paluszki rybne heheh jadła patrzcie ile trza kąbiowac

Naju moje to samo Zuza 2h by sie ubierała Maks ran neiraz szybko sie ubiera ale ja wychodzę z siebie codziennie bo mój mąz to jak 5 dzieci nigdy nei robi tego o co go proszę i tu mam mega wielki zgryz juz pomysły się skończyły jak go pzrekonywać ze ma coś zrobić

reklama
Witam piątkowo.W weekend planujemy wypad rodzinny na rowery.Pogoda słoneczna ,oby taka została jak najdłuzej.

Jeśli chodzi o ceny za fryzjera to ja za balejage płaciłam 200zł:baffled::angry::angry:

Anaconda szybkiego podleczenia kaca,mnie on prawdopodobnie czeka w niedzielę:-p

Naja alez masz dużego syna w domu :-)

Ostatnia edycja:
My dzisiaj na wieczór wybywamy do mojej mamy więc weekend zapowiada się rodzinnie i intensywnie [/B]

przyjemnego weekendu.... :tak: a mój starszak będzie miał basen od października i też mam nadzieję,ze zajęcia przypadną mu do gustu... do tej pory jak chodziliśmy na basen to liczyła sie tylko zjeżdzalnia i 3 minuty nauki pływania z M..... :tak:

a wiecie, wczoraj poszłam z młodym na bilans 6latka. i mój 6latek ma 30kg żywej wagi i 130cm wzrostu. nieźle.

ja ide na bilanse 2 i 6 w przyszły czwartek i tez pewnie się zdziwe ile te moje chłopaki ważą... :-D przecież to takie malutkie dzieciaczki.....

a nas tez czeka intensywny weekend - w sobote wyjście na urodzinki a w niedziele imprezka urodzinkowa w domu... a potem kolejna jeszcze we wtorek..... ups ile pieczenia.... :-D ale weekend ma być piękny i słoneczny jeszcze trzeba i t o wykorzystać, więc też może jakiś rowerek....

naja - gratuluję herkulesa :) no i życzę cierpliwości... Może pogadaj z nim, może coś mu siedzi w głowie i próbuje zwrócić na siebie uwagę. Albo lekka jesienna chandra się wkradła do młodej głowki.. ;)

Anaconda -byle okazji w życiu do kaca nie zabrakło... No i fajnie z tym basenem;)

Fryzjer w Warszawie masakra, w ogóle rzadko chodzę, więc nie zdawałam sobie sprawy. Do tej pory babcia jej grzywkę podcinała, a jak była malutka to ja sama. Raz czy dwa fryzjerka, ale taka moja znajoma, więc gratis... Głupia grzywka staje się kosztowna ;p

A ja w przyszłym tyg znowu mam badanie rynku -tym razem za 90 zł, tylko muszę skłamać , że palę papierosy -jakoś dam radę ;p
Innej pracy brak... -jeden dzień promował gazetę przez 5 godz na ulicy - z miłym maturzystą :laugh2: -ledwo do domu doszłam, chciałam nie mieć nóg! :baffled:

dzien dobry

anaconda to super popoludnie, fajnie ze Majka chce chodzic na basen, moja jest na nie... wiec w tym roku nam odpada... a bardzo chcialam zeby szla, chociaz u nas to duzy koszt,w przedskzolu za miesiac jest 60 zk.

agatulka moja nie dosc ze glosna to nie dobra jest, poranki u mnie wygladaja tak samo... ja juz czasem mam dosc..., wiec naja rozumiem jak to potrafi wkurzyc....

iwonka ty masz dlugie wlosy, wiec za balejaz to chyba nie wygorowana cena, ja w lipcu jak szukalam fryzjera to szalu dostawalam... wkoncu zdecydowalam sie na posrednia cene bo tam gdzie zawsze chodze babka za sciaganie kolorow i nalozenie nowego zaspeiwaka od 200 wzwyz... w zaleznosci od tego jak sie bedza ciemne farby sciagac...
niby dalam mniej ale babka 2 razy robila bo po pierwszym myciu multum ciemnych wlosow wyszlo, teraz mam fajnie bo brat D ma hurtownie art fryzjerskich i zamierzam sie do niego wybrac po farbe...

u nas tez weekend zapowiada sie fajnie, jutro chcemy oliwi jakas wycieczke zrobic... moze jakis relax pomoze... i bedzie sie latwiejz nia dogadac...
a w niedziele gosci mam wiec pol dnia w kcuhni pewnie, trzeba bedzie cos upiec tez...

iwonka w kauflandzie sa w promocji parowary, takie 3 rzedowe, za 53 zl chyba... tylko jakas zwykla firma jest.

Jarzębinka 100 lat dla Kamilka

images balony.jpgZobacz załącznik 393057

reklama
Witam!
Naju faktycznie Maciek duzy
Anakonda nie zazdroszcze kaca ale teraz pewno juz lepiej
Evelina z Krzysiem do klasy tez chodzi chlopak ktory ma na niego destukcyjny wplyw...i poprosilam pani zeby ich przesadzila...spokoj
Jarzebinka STO LAT dla Kamilka!

ja czuje sie dobrze i wlasciwie nie czuje ze jestem w ciazy...tyle ze ciagle spiaca jestem i nie chce mi sie jesc

Pozdrawiam!

Do góry