reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Agatulka widze ze Wy tez wielbiciele renault!!!

Iwona owszem bus ale w przeszlosci juz takiego mielismy i bylo ok, jakos seaty mnie nie przekonuja...wole Reno i VW ...ale to tylko moje zdanie

reklama
nie zgadza mi sie coś.
Ktoś wie??
Bede musiała iść do poradni zapytać dokładnie.

już dziewczyny napisały, więc wiesz, że wszystko się zgadza.....mój miał też 2 zastrzyki, choć niby dlatego, ze był młodszy w domu, a inaczej chyba dostałby zastrzyk i druga dawka w płynie.... ( przynajmniej ja tak zrozumiałam lekarkę) ;-)

spory samochód to podstawa, szczególnie jak ma sie rodziców kilometry od domu - my mamy teraz terenówke ( marzenie mojego M) jeepa cheeroki, bo jeszcze pies musi mieć wygodnie.....i ja mam małe miejskie autko na co dzien do żloba i do pracy.... :-)

dzien dobry:)

mloda wprzedszkolu, kurde strasznei neidobra mi sie robi ta panienka, bedzie trzeba troche nad nia popracowac, do tego klamie... co dla mnie jets niezbyt fajne.
wczoraj dostala do domu 4 cwiczenia do zrobienia, i wkrecila mize maja byc na dzis, jak dla mnei to troche duzo bylo, zrobilysmy 2, dzis trzecia a w przedszkolu sie oakzalo ze miala to po prostu przynies jak zrobi... i miala na toczas....

jarzebinka taki jeep to marzenie mojej mamy:) choc mi tez sie abrdzo podobaja takie autka...
a pies faktycznie musi miec wygodnie:) a macie duzego psa?

Witam i ja :-):-):-)
Pomalutku wychodzi słoneczko więc może dzień będzie całkiem przyjemny, a ja znowu muszę na miasto wybyć bo ciapki które kupiłam dla Mai okazały się za małe i trzeba je wymienić :tak::tak:
Mi też się marzy jeepek, najlepiej toyota RAV4 ale to takie marzenie raczej nie do spełnienia :-D:-D:-D ale cóż pomarzyć zawsze można :tak::tak::tak:
Ollka utemperuj małą póki czas, moja jak na razie grzeczna i bardzo wychwalana przez panią przedszkolankę więc narzekać nie mogę :tak::tak::tak:

no witam. leczo ugotowane, zupka na obiad jest, jeszcze tylko odkurzyć i można się do pracy zabrać na chwilę, bo zaraz po młodego:-p dni mi uciekają tak szybko..

eh, piszecie o samochodach, na jakie sorry, ale trzeba mieć kasę. z przeciętnej wypłaty się nie poszaleje. pewnie utknę na jakimś punto z bagażnikiem na dachu. co zrobić. na kasie nie śpię.

ollka, moje młode też miało etap kłamania, może to taki czas? ale fakt, że też robiłam wszystko, by to ukrócić. u mnie o tyle łatwo, że wiem, kiedy Maciek kłamie, a on też boi się kity wciskać, bo ma matkę wiedźmę jak mówi i cóż.. taka to wie wszystko..

naja fakt na atkie autka trzeba miec kase... ale pomarzyc warto:)

ja sie musze tym zajac bo moje dziecie sie niedobre robi, w przedszkolu tez wiec kurde nei moze tak byc...

Agatulka widze ze Wy tez wielbiciele renault!!!

Iwona owszem bus ale w przeszlosci juz takiego mielismy i bylo ok, jakos seaty mnie nie przekonuja...wole Reno i VW ...ale to tylko moje zdanie

ale w reklamie fanów Renaut nei wystapimy hehehehhehehehehheh
teraz po konsultacjami z uzytkowaczami planujemy Forda Mondeo combi tani w uzytkowaniu i kombi co przy wózeczku za jakiś wazna rzecz a po 2 my jezdzimy do miasta raz w miesiący na większe zakupy na cały miesiąc wiec tył musi byc spory
a nasz piesek nei chce z tyłu jezdzić siedzi pomiędzy moim nogami i się telepie bo boi się jezdzic

u nas pól słoneczny dzień zaraz miejsce muszę robić na werandzie by drzewa mi mąż wiecej naniósł

reklama
Iwonka ja zakupiłam zwykły garnek z sitkiem u góry do gotowania na parze ehehehheheh
a gotuje zwykle piers i warzywa po urodzeniu chyba będzie non stop uzywane
ale znajoma ma ten z tv marketu dumam nad nazwą ale bardzo sobie chwali

Do góry