reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Hejka!
Sezon ogorkowy w pelni! ja tez zglaszam ze mnie nie bedzie bo jade do rodzicow, chyba ze uda mi sie zagladnac z kompa brata

Pozdrawiam :-)

reklama
Hej kobietki!
Widze, że sezon wakacji i wyjazdów rozpoczęty. :) My też już na wakacjach.
Mój mały dziś kończy 10 miesięcy i wyszedł mu dziś 1 ząbek :)

Hej,
K8sad to chyba się doczekać ząbka nie mogłaś ?:-) U nas szybciutko powychodziły.Udanego wypoczynku.
Strasznie tu pusto,ale pewnie-jak jest możliwość,to trzeba jechać i odsapnąć :)
Ja dziś się wyszykowałam na spacerek i straszna ulewa nas dopadła.Gdzie to słonko???

to i ja witam, i uciekam od razu. u mnie ostatnio wyjazdowo i imprezowo, no ale z kolei my mamy w pełni wojowy sezon. nie mniej dziś ruszamy z młodym na wakacje. podobno jest tam bezprzewodowy, a że z racji ilości rzeczy jakie muszę nadgonić biorę komputer to pewnie się odezwę. buziaki.

witam:)
naja udanych wakacji:)

a ja jakos nie ograniam odkad wrocilam... w rytm nie moge wskoczyc...
dziecko jutro do przedszkola wraca... zoabczymy czy jej sie spodoba

witam i ja,u nas kolejny dzien upalow,ale jak to zwykle bywa..z poczatkiem wakacji,cora przeziebiona,a mlody ma taki kaszel,ze jak zakaszle to go cala ulica slyszy..w domu ich nie trzymam,ale z checia pojechalbym nad wode,tylko sie boje,ze jak zobacza morze,to beda chcieli plywac,a nie chce zeby im sie pogorszylo,wiec pozostaje plac zabaw.
Olka widzialam twoje zdjecia na fb,jakie buzki usmiechniete,widac ze wyjazd sie udal,to dobrze.a po powrocie do domu,zawsze ciezko sie odnalezc..dasz rade.
Naja to udanego wyjazdu zycze i zagladaj w wolnej chwili.
K8sad,gratki za pierwszego zabka,a tak w ogole to witaj!
Evelinka jeszcze slonce do was przyjdzie ;)

Hejka,
No,nareszcie trochę lepiej.Spacerek już zaliczony,dzieci się wyszalały,może spokojniejsze będą :)
Teściowa mnie zdenerwowała,bo wzięła się za porządki w piwnicy i nie wiadomo,co tam powyrzucała,tak pusto się zrobiło.Na maksa się wkurzę,jak potem czegoś będę szukać i nie znajdę :crazy:

Ollka zacznie się znowu przedszkole to się "odnajdziesz":tak:
Madlen zdrówka dla dzieciaczków.
K8sad gdzieś czytałam teorię,że im później ząbki wychodzą,tym są mocniejsze i zdrowsze,ale ile w tym prawdy to nie wiem.Chyba wszystko i tak zależy od późniejszych nawyków :/
Naju udanego wypoczynku i czasami dawaj znać,co porabiacie :-)

k8sad mojej tez pierwszy zabek pozno wyszedl, miala juz skonczone 9 miesiecy, a czy sa mocne to nie powiedzialabym...

madlen zdrowka dla dzieci.

evelinka to masz tesciowa... obys wszytko znalazla po jej pozadkach...

normlanei nie moge sie jutra doczekac...

reklama
witam popołudniowo :))

Ewelinka kochana teściowa hehehehehhe
K8sad ja tam wieżę że im puzniej tym lepiej bratu po roczku wychodziły i ma 27 lat i był moze ze 2 razy u dentysty białe perelki ma
Olka co bedzie jutro ???
Madlen zdrówka dla dzieci

Do góry