reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Jarzębinka a po 15-tym urlop?

urlop, urlop.... i jak nic sie ważnego nie wydarzy to aż 4 tyg do 15 sierpnia :-)

co do teściowej, to coby nie mówić/pisać na moją ( troszkę można na nia ponarzekać) to jednak jest OK- teraz od poniedziałku siedzi z moimi chłopakami, wczoraj teściu malował ich pokoik, dziś teściowa na drzemce Kamila ma w planie mi go posprzątać czyli podłoga i okno... więc porządki po remoncie mnie ominą.............. jej inicjatywa......ale fakt, cieszę się,że mieszkają 70 km od nas.............. :tak:

a u mnie dziś cieplutko i słonecznie...... :cool2:

reklama
dzien dobry...
hmmm... ja nie mam tesciowej to nie ponazekam....

mloda wprzedskzolu, wczorja bylo nawet ok... wiec niech chodzi...
agatulka nie tylko ja jestem wyrodna jak widze:)

mloda wprzedskzolu, wczorja bylo nawet ok... wiec niech chodzi...
agatulka nie tylko ja jestem wyrodna jak widze:)

ale ja chetnie też bym posłała Kacperka do przedszkola, do dzieci..... ale niestety w tym roku lipiec zamkniete :wściekła/y:szczególnie jak taka pogoda nie podwórkowa, przynajmniej w doborowym towarzystwie spędzałby dzionki............

hej dziewczyny,ja dzis u siebie i tylko dzis i dopiero weekand,bo tak w tym tyg po pracy do rodzicow jezdze,bo mloda u nich na wakacjach,a tam problem,aby sie zalogowac na bb i cos napisac,czesto mnie wyrzuca
w tamtym tyg bylam pol tyg u kuzynki,ale fajnie,ale pogoda brak slow,nie mozemy tam trafic,aby bylo ladnie tylko zawsze pol na pol deszcz i slonce,a teraz to na dodatek pod koniec czerwca 12 st w ciagu dnia

ale pogoda fatalna,gdzie ten lipiec i slonce??????????

witaj Madlen po przerwie :)

ja to tez wlasciwie tesciowej nie mam,ale chyba dla tesciowej dzien bez narzekania na synowa to dzien stracony;-)

Ostatnia edycja:
to się melduję po wakacjach:-p my już po wyjeździe, obiecanym młodemu od roku, i od roku na niego kasę odkładałam, ale udało się, w sumie stosunkowo tanim kosztem. tanim głównie dlatego, że moje dziecko na nic nie woła kasy:-D na @ opisałam. od jutra nie wiem czy się będę pojawiać, bo mam mnóstwo pracy, ale choć wpadnę na jakąś kawkę, mam nadzieję, że któraś będzie;-) buziaki.

to się melduję po wakacjach:(...) od jutra nie wiem czy się będę pojawiać, bo mam mnóstwo pracy, ale choć wpadnę na jakąś kawkę, mam nadzieję, że któraś będzie;-) buziaki.

czyli wypoczęta i pełna energii po wakacjach zabierasz się do roboty :-D
super, że wyjazd udany i jesteście zadowoleni...................

Witajcie !
W związku z apelem (1 post) dopisuje się do waszej paczki i ja (jeśli mnie przygarniecie ?)
Mam dwójkę dzieci Kornelka 19.09.2006 i Norbert 15.06.2009
Siedzę w domu z synkiem gdy córcia jest w przedszkolu zajmuję się domem i dziećmi w między czasie szukam jakiejś pracy ... nie łatwe to zadanie :)

Zarejestrowałam sie u was ale póki co jestem przerażona wielkością forum i ilością działów i postów może uda mi się powoli to ogarnąć ...

Pozdrawiam was drogie mamy!

Witam sie i ja!!!
cała i zdrowa,dzisiaj wróciliśmy-po południu;-)
jesteśmy mega zadowoleni i zmęczeni!!

od jutra sie zacznę normalnie pokazywać:-D!!!
jutro mam kontrolna wizyte z Filipem u laryngologa w zwiazku z migdałowymi przebojami...ale mam takie wrażenie jakby sie uspokoiło wiec moze obejdzie sie bez ciecia!!

papiery do pracy złożyłam-wyjaśni sie do września jak będzie selekcja;-) ale szansa jest:-)...a poza tym to chyba lada dzionek pojde na staż:szok::szok::szok:

zmykam,jutro zajrzę:-):-):-),jak rozpakuje i odsapnę!

pozdrawiam baaardzo...mam nadzieję ze sie stęskniłyście choć trochę:-D

i ja wpadam na małą kawkę odwiedzić znajome wątki;-)
melduję się między wakacjami (ten weekend) a ślubem (następny weekend) oj będzie się działo, adrenalinka jak nie wiem co:-D:szok::-D
u nas bez większych zmian (poza moją dietą:-p)
Atfk życzę powodzenia we wrześniu:tak:
jarzębinko, kiniaczku witajcie:tak:

reklama
witam się
jutro mam kontrolna wizyte z Filipem u laryngologa w zwiazku z migdałowymi przebojami...ale mam takie wrażenie jakby sie uspokoiło wiec moze obejdzie sie bez ciecia!!
u nas też był problem ale zanikło... i nie bedzie cięcia :) powodzenia!

Pozdrawiam
i do jutra jak tylko bede miała czas. ;)

Do góry