reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i ja
dziś plan truskawki w słoiki 2kg trusków juz umytych czeka na wyjęcie szypólek i jechana :)

u nas z wypuszczaniem mimo ze na wsi mieszkam tez róznie bo sa tu małe uliczki i akurat z tyłu domu jest z górki droga wiec jada jak wariaty z przodu bezpieczniej bo brama jest i spory plac gdzie tylko wjezdzają nasi sąsiedzi no chyba że goście ale tu nie ma jak się rozpędzić
wypuszczać mogę za to z tyłu do ogrodu juz do Zuzi od kilku dni przychodzi dziołcha do babci przyjechała jakieś wiec ma towarzystwo

pogoda dopisuje :))) ale ponoć dziś ost dzien ciepła oby nie bo idę do pracy dopiero w niedzielę więc chce wypoczywać

reklama
witam,wypadlam z obiegu i nie moge sie wkrecic w formu:no:.probuje cos napisac ,a tu pustka..:zawstydzona/y:,teraz i tak wakacje,to mniej piszecie,a jak skonczy sie lato to mam nadzieje,ze bede nabierzaco,bo teraz nie moge sie odnalezc..:-(
napisze tylko,ze szkraby jutro maja ostatni dzien szkoly :tak:, trzymajcie kciuki,abym nie zwariowala..:-D
zycze wszystkim duzo slonca i wypoczynku !!!,Iwonka prognozy czasami klamia,trzymam kciuki,abyscie mieli sliczna pogode i udane wczasy !!:blink:
pozdrawiam :-)

Madlen teraz sezon ogorkowy, przyjdzie jesien i znowu wszystkie bedziemy. Pozdrawiam. Zagladaj!
Naju jak tylko znajdziesz miejsce w kalendarzu zapraszam!

Co do wypuszczania dzieci to ja mieszkam niby przy rynku ale z tylu domu mamy spore podworko na spolke z 3 sasiadami i na okolo ogrodzone wiec dzieci biegaja a my tylko dzwonimy i pytamy u kogo obiad jadlo :-D
Ania wiadomo ze juz sama chodzi wszedzie, Krzysia wysylam czasem na zakupy do sklepu ale takiego zeby nie musial na druga strone ulicy przechodzic. Niech sie uczy bo przeciez od wrzesnia do szkoly

Pozdrawiam!

Dzień dobry!!!
witam sie i ja z rana,jeszce sloneczko ale ponoc ma sie dzisiaj jakas burza pojawiać wiec odpoczywamy w domku!
dwa dni nad jeziorkiem stanowczo póki co wystarczą!!dzieciaczki niemal 4 godz w wodzie,Filip dzięki zajęciom pływania w zeszłym roku szkolnym...pływa jak ryba,sama jestem w szoku;-)!!

z innych to diametralnie zmieniły sie nasze plany wakacyjne:-D i w sobotę wyjeżdżamy na tydzień do mojego ukochanego rodzinnego Bełchatowa:tak::tak: juuupi!!!juz sie nie mogę doczekać!!jak to szybko potrafi sie cos wyklarować,jeszcze wczoraj nic nie wiedziałam a tu proszę taka miła odmiana!!

jeszcze z innych to jutro proszę o mega zaciskanie kciukasów:cool2: bo jadę składać papiery i na kolejna rozmowę o prace..nic więcej nie napisze!!

pozdrawiam serdecznie,myślę ze sie odezwę z Bełchatowa jak sie uda a jak nie to koło 12 lipca wrócę;-) bo mam kontrolną wizytę z Fifim u laryngologa:-D

witam i Ja
u nas dziś porządki w pokojach kurde sajgony tam są :szok:
dziś przyjeżdza chłopaczek pomierzyc mi kuchnie i zrobic wstępny kosztorys kuchni zabuowy zobaczymy ile co i jak i chcemy u 3 osób tai kosztorys zrobić by porównać a co tam trza kąbinować

ja sie od rana gorzej czuje ciagle mnie mdli i fujj

2 dni temu moja mama zadzwoniła z pytaniem czy mam za małe stroje kąpielowe bo do znajomych córka z 3 dzieci na urlop przyjezdza i okazuje się ze w Warszawie gdzie mieszka na szybko szukając sa b drogie stroje kąpielowe a ja miałam masę stroi kapielowych na Zuzę i wiecie co cała chałupe przeszukałam nie mam strojów Zuzi jestem tak zła męzowi sie już oberwało normalnie każdy kąt przeszukałam a miałam na prawde sporooo:wściekła/y:

Atfk zaciskam &&&&&&&&&&&& i super że taki wyjazd sie udał zorganizować mój duma czy urlopu nie przesunąć jak znajomi do nas przyjadą ale wtedy nie bedzie miał wolnego jak teście przyjada i tu zgryz jak to zorganizować choć z 2 strony tescie będą 2km od nas to hmmm mozna do nich czasem tylko wpaśc lub oni do nas wiadomo nie będziemy siedzieć z nimi dniami i nocami
Zuza to fajne macie sąsiedzkie stosunki heheheh
Madlen oby połowa z nas nei zwariowała bo wakacje hehehehhe

Witam,
Jarzębinka mój starszy będzie miał w sierpniu 6 latek.Zrobiłam niedawno nowe suwaczki i coś nie chodzą :/
Postanowiliśmy,że niedługo spróbujemy go samego puścić,jak mężowy będzie w domku,żeby go co jakiś czas sprawdzał.Zobaczymy,jak się będzie sprawował :)

Agatulka może te stroje się jeszcze znajdą.Przeważnie jak się już nie szuka,samo w ręce wpada.
Atfk trzymam kciuki,żeby się jutro udało :-)

atfk, trzymam kciuki! niech się uda! a takie spontaniczne wyjazdy najlepsze są:-D

madlen, nie wariuj, dzieci przy bliższym poznaniu nie są takie straszne;-)

agatulka, znajdą się, jak potrzebne nie będą, jak zawsze..;-)

a ja poodkurzałam całą górę domu, pousuwałam pajęczyny, kurze z niedostępnych miejsc, i myślę, czy brać się za pracę, czy na zakupy lecieć. zachmurzone, ale nie pada, a po południu nie wiadomo jak będzie.. chyba wezmę młodego i pójdziemy. wczoraj się znów do nocy wysiedziałam, bo koło 20.00 naczelny mnie powiadomił, że potrzebny mu artykuł na 1 stronę, najlepiej na 21.00, bo gazeta idzie do drukarni:sorry: dostał po północy, ale i tak się cieszył, a ja mam zaległości znów ze swoją pracą. i tak w kółko:sorry:

i my sie witamy na chwilke
wakacje super, mloda sie tutaj czuje jak w domku, ale co dobre szybko sie konczy czas wracac...
moze mala tutaj oddeleguje w sierpniuz dziadkiem...
pogoda w kratke jak nei deszcz to po 40stopni....
podczytuje troche ale w weekend nadrobie....

Witam,wpadłam sie tylko pożegnac,rano wyruszamy na wakacje.Pogoda wiecie jaka,mam nadzieje że sie poprawi.Odezwę sie chyba dopiero jak wróce .Buziaczki dla wszystkich! Bede za wami tesknić i za bb :-)

reklama
Witam,
Iwonka udanego wypoczynku :) I oby z tą pogodą lepiej było...

Wszystkie gdzieś wyjechały,że takie pustki tutaj :confused:
My dzisiaj cały dzień w domciu.Dawno tak paskudnej pogody nie było.Dzieciaki wynudziły się okrutnie i dały mi nieźle w kość :/ Na poprawę humoru upiekłam biszkopta z wiśniami:-)

Do góry